Zo klein als jij

5

Herma, moeder van twee opgroeiende kinderen, heeft nog steeds last van de gevolgen van een auto-ongeluk van vijf jaar geleden. Met de komst van een nieuwe wereldburger, wordt haar leven er niet gemakkelijker op.

Na de geboorte van haar zusje, vindt Karen dat ze als oudste dochter niet of nauwelijks meer aandacht krijgt van haar ouders. Als de dertienjarige puber haar verhalen en strubbelingen niet kwijt kan, neemt ze een drastisch besluit. Haar ouders zien de veranderingen wel, maar wijten het aan de pubertijd. Het pakt echter heel anders uit en alleen haar opa heeft in de gaten wat er écht speelt. Dan moeten Karen en haar familie heftige maatregelen nemen.!
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
10 maart 2010
Uitgeverij
VCL/West-Friesland
ISBN
9789059774841 , 9789059779457
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Zo klein als jij

door: Natasja Toorn 1 like
Een mooie opvolger van verborgen verleden,wat een karakter had die Herma door haar geheugenverlies zeg,soms kon ik daar niet zo goed tegen. Verder is het boek erg leerzaam,en laat je zien waar je op moet letten bij je kinderen en omgeving. Hele goede verhaallijn.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic