Zo krijg je een vriendin

Zo krijg je een vriendin

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Goed zijn met vrouwen is een vak apart. In zo krijg je een vriendin, leer je alles over het krijgen van een vriendin en het hebben van een goede relatie. Dit ebook geeft je alle kennis en technieken in handen om de vrouw van je dromen te veroveren en een relatie met haar te krijgen.

Je leert alles over mannelijk gedrag, hoe aantrekkingskracht werkt, dating, succesvol vrouwen versieren en hoe relaties ontstaan. Na het bestuderen van dit boek krijg je ook niet zomaar een vriendin, maar een dame waar je trots op mag zijn en die jou helpt in je eigen persoonlijke groei. Dit ebook is dan ook een schat aan wijsheden, inzichten, persoonlijke verhalen, tips en direct toepasbare technieken die jou helpen om een vriendin te vinden.

Bovendien ontrafel ik in dit boek het geheim dat maar weinig mannen weten, maar jou succes met vrouwen enorm vergroot en je nog aantrekkelijker maakt. Ben jij er klaar voor? Laat mij je meenemen op deze avontuurlijke en vooral spannende reis in de wereld van vrouwen versieren, daten en het krijgen van een geweldige relatie. Lees het, pas de stof toe en geniet van het resultaat.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
27 februari 2019
ISBN
9789402188363
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie