Zo stop je met roken - De gouden formule (POD)

Zo stop je met roken - De gouden formule (POD)

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Zo stop je met roken – De gouden formule van Robert West is een revolutionaire methode van de grootste expert ter wereld op het gebied van roken en verslaving.
Stoppen is erg moeilijk – toch kan het. Ook jou zal het lukken om te stoppen met roken als je je eigen Gouden Formule vindt.
In dit boek staan veel tips en praktische strategieën waarmee je een persoonlijke handleiding kunt maken om van de verslaving af te komen – en te blijven. Maak je niet druk over een mislukte poging, uiteindelijk lukt het je echt te stoppen!
Zo stop je met roken is helemaal up-to-date met de allernieuwste medische en psychologische inzichten, en bevat uitgebreide informatie over stoppen-met-rokenprogramma's in Nederland en Vlaanderen.
Robert West is psycholoog en werkt aan het University College London. Hij is de grootste expert ter wereld op het gebied van stoppen met roken en verslaving. Dit boek schreef hij samen met Chris Smyth, gezondheidsjournalist van The Times, en Jamie West.
‘Rookstop plannen of niet? Plannen en uitvoeren is het enige antwoord, zeker na het lezen van dit boek.’ Prof. dr. Kristiaan Nackaerts, KU Leuven, Universitaire Ziekenhuizen Leuven
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
03 mei 2019
ISBN
9789021024554
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie