Zo vrij als een vogel

2

Artikelen 1

Sébastien Visser is met zijn 42 jaar een ervaren man als het gaat over de pieken en dalen van het leven. Niet altijd even gelukkig in de liefde en meer dan eens op zoek naar de juiste baan. Aangemoedigd door de reacties van vrienden en familie kreeg hij de smaak van het schrijven te pakken. Het begon voor de lol maar hij ontdekte al snel dat het voor hem een goede manier was om pijn en verdriet van zich af te schrijven. Of het nu gaat over de toestand in de wereld of het verwerken van het verlies van dierbaren, hij beschrijft alles vanuit zijn eigen perspectief. Hoge toppen en diepe dalen, hij weet ze voor iedereen feilloos herkenbaar op te schrijven. Hij neemt je mee in zijn eigen belevingswereld en krijgt het voor elkaar om een glimlach op je gezicht te toveren of een brok in je keel. De herkenbaarheid van de dagelijkse beslommeringen, frustraties in combinatie met zijn vlotte schrijfstijl maken het dat zijn verhalen heerlijk weglezen. In zijn eerste bundel met korte verhalen geeft hij zijn kijk op de wereld over alledaagse zaken die we allemaal herkennen.

Verschenen in
Genre
Korte verhalen
Laatste editie
13 oktober 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
-


Artikelen over Zo vrij als een vogel

Sébastien Visser: tijd tekort
17 oktober 2015 4 likes
  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Recht uit de ziel

door: Jamie Visser 1 like
De verhalen die Sebastien Visser schrijft geven een kijk op het alledaagse leven. Een leven waar doorgaans een lach en een traan elkaar afwissellen, uiteraard aangevuld met de dagelijkse ergenissen die iedereen ervaart. Wat je merkt is dat de verhalen recht uit zijn hart komen; de verhalen zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic