Zoenen met slagroom

6

Spots 1
Marleen werkt tijdens de zomervakantie in de ijssalon van oom Rob. Ze is vooral onder de indruk van haar knappe, nieuwe, Duitse collega Hans. In gebrekkig school-Duits probeert ze Hans in te werken. Maar Hans laat Marleen de uitleg zó vaak herhalen dat ze het helemaal heeft gehad met hem. Al snel ontstaat er tussen hen een fikse strijd. Wanneer oom Rob in het ziekenhuis terechtkomt, worden Hans en Marleen gedwongen om toch samen te werken.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
19 mei 2016
Uitgeverij
Moon
ISBN
9789048830916 , 9789048830923


Door lezers

Nog een paar bladzijden ... / Reading Challenge 2016 #41 tot en met #50
24 juli 2016 2 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (3)

zoenen met slagroom

door: Hanneke van der Ende 1 like
Dit boek is net zoals de 2 eerdere boeken uit deze serie een echte aanrader! Mijn dochter (Amber) heeft het boek in een paar dagen tijd uit gelezen. Ze bleef maar door lezen. Een heerlijk boek om te lezen. Ze hoopt dat er snel nog een deel komt.

Zoenen met slagroom.

door: Lorrain 1 like
Dit is het derde boek uit de serie 'Love Story',van Jette Schröder. Het verhaal gaat over Marleen die een vakantiebaantje heeft in de ijssalon van Rob. Ze raakt verliefd maar denkt dat haar uiterlijk niet mooi genoeg is en besluit om een make-over te doen. Naast haar gewone leventje heeft Marleen...

Een echt zomerboek

door: Saskia 1 like

Zoenen met slagroom is al weer het derde deel in de Love Story serie. De boeken zijn goed los te lezen. De liefde van het vorige boek stroomt wel door in het volgende boek. In dit boek volg je Marleen in haar zomervakantie.

Terwijl veel van haar vriendinnen al een vriendje hebben heeft Marleen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic