Zoete tranen

,

88

Spots 2
Fleur Daxeny is bloedmooi en levensgevaarlijk. Ze draagt altijd zwarte kleding en verslijt meer mannen dan schoenen. In de krant zoekt ze naar rouwadvertenties, waarna ze op begrafenissen van wildvreemden verschijnt, op jacht naar rijke, argeloze weduwnaars en hun platina creditcards. Fleurs laatste verovering is Richard Favour, een saaie maar welgestelde zakenman. Als een zonnestraal dringt ze zijn leven binnen. Maar wanneer Fleur eindelijk de kans krijgt in Richards papieren te snuffelen, blijkt al snel dat zij niet de enige is die op zijn geld uit is. Moet Fleur op haar instinct vertrouwen of zo hard weglopen als haar zwarte Prada-pumps haar kunnen dragen?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Annemarie Verbeek
Laatste editie
25 april 2013
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044323832 , 9789044327359 , 9789044326178 , 9789044339857


Door lezers

Passie voor letteren / Schrijvers in de spotlight: Sophie Kinsella
02 januari 2017 8 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (4)

Recensie Zoete tranen

door: Ageeth 1 like
Ik ben ook niet erg enthousiast over dit boek. Geen hoogvlieger en ook niet erg humoristisch. Maar als tussendoortje erg geschikt.

Recensie Zoete tranen

door: minie 1 like
ik ben helemaal niet zo enthousiast als mijn voorgangers. ik vond dit haar slechtste boek tot nu toe. ik kon mij helemaal niet vinden in de persoon die fleur is, ze is gewoon slecht. er zit geen humor in en het verhaal kabbelt maar door. het einde wordt vlug afgeraffeld. ik vind het maar 1 ster...

Recensie Zoete tranen

door: Sabine Mulder 1 like
Fleur zoekt rijke weduwen om ze vervolgens te verlaten en hun gold card leeg te plunderen. Ze doorzoekt de krant om begrafenissen of herdenkingsdiensten bij te wonen en zo hopelijk het volgende slachtoffer te kunnen vinden. Op een gegeven moment komt ze Richard tegen en ze wordt helemaal opgenomen...

Recensie Zoete tranen

door: Chinouk Thijssen 1 like
Het is een bekend verhaal, maar Madeleine heeft haar best gedaan om dit in een zeer vermakelijk jasje te steken. Zeker een must have voor de zomer!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic