Zomerzin

95

Spots 1 Top25's 1

Iris van Egmond leidt een overzichtelijk bestaan. Ze heeft haar boekhandel in hartje stad, een fi jne etage en een stel dierbare vrienden. Als haar hartsvriendin met een verrassing op de proppen komt in de vorm van een spirituele zomerweek buiten de stad, wordt het rustige leventje van Iris in één keer op zijn kop gezet. Ze ontmoet niet alleen de man van haar dromen, ze ontmoet ook haar oude studievriendje, die haar jaren gestalkt heeft. En wat een week vol mindfulness, yoga en bezinning had moeten worden, wordt een ware nachtmerrie. Zal Iris het overleven?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
17 november 2014
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045201603 , 9789045203003 , 9789461012975 , 9789045215167


Door lezers

De nieuwe bibliotheek / Jet van Vuuren: "Ik ben zelf ook benieuwd hoe mijn boek afloopt"
02 februari 2017
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 32,95 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 32,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Hebban recensie

Eenvoudig verhaal, ongecompliceerde plot, smeuïge seks

door Natascha van der Stelt op 29-07-2013

Afgelopen jaren is in thrillerland een nieuw subgenre ontstaan: de vakantiethriller. Deze thrillers zijn gesitueerd op locaties waar de 'lezer-met-vakantie' zich op dat moment zelf ook vaak bevindt. In de zomer verschijnen thrillers die zich in zonnige oorden afspelen, terwijl de wintervarianten vaak over moorden op en rond skipistes gaan. Het zal geen verrassing zijn dat in Nederland de meeste...


Lezersrecensies (5)

Niemendalletje

door: Ingrid 1 like
Dat Jet van Vuuren met Suzanne Vermeer vergeleken wordt, kan ik me wel voorstellen. Hoewel ik de boeken van Vermeer tenenkrommend slecht vind, wilde ik dit boek toch wel proberen. Helaas moet ik zeggen, dat ook dit een erg matig boek is. Het verhaal is simpel met weinig aansprekende personages. Er...

Leuk tussendoortje

1 like
Na Bloedheet, Hittegolf en Zomerdruk is haar nieuwste boek Zomerzin ook weer een heerlijk tussendoortje. Leest als een trein met een vleugje spanning. Dit is nou echt een vakantieboek/strandboek.

door: Karin Krijnen 1 like
Ja als een vakantieboek een aardig verhaal op zich,maar vind deze niet zo goed als de 2 die Jet ervoor heeft geschreven,jammer maar als echte thriller lezer kan ik zeggen een aardig boek voor tussendoor ,maar zeker geen thriller..

Recensie Zomerzin

door: bianca michels 1 like
Ik vond dit boek niet echt super spannend. Ik had al snel door wie of wat gedaan had. Verder fijn geschreven om er snel doorheen te lezen.

Recensie Zomerzin

door: Mieke Piersma 1 like
Opnieuw een heerlijk boek van Jet van Vuuren. Deze leest ook als een trein en boeit vanaf het begin. Een heerlijk 'zomerboek' voor aan het strand of lekker in de tuin. Een goed boek waar ik van heb genoten. In november komt er een nieuw boek uit; een 'winterboek' genaamd Wintergast

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic