Zonder afspraak; Gered door de dokter - Doktersroman Extra 47, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman

,

1

(1) ZONDER AFSPRAAK - Een rots in de branding op de afdeling Spoedeisende Hulp, maar doodsbang als ze van een hoge toren moet abseilen voor een goed doel. Staande op de rand krijgt Sidney Collins haar voeten niet meer in beweging. Tot ze een kalme stem hoort en in het gezicht kijkt van de knapste man die ze ooit heeft gezien. Met zijn hulp lukt het haar beneden te komen - en dan blijkt deze held de nieuwe arts op haar afdeling te zijn! (2) GERED DOOR DE DOKTER - Dokter Riley Chase weet dat het niet verstandig is in de ban te raken van de rijke erfgename Pippa Fotheringham, die na door hem uit zee te zijn gered ter observatie in het ziekenhuis ligt. Hij heeft een dochter om voor te zorgen, en zij is op de vlucht voor haar verloofde. Complicaties genoeg dus, zou je zeggen. Toch krijgt hij haar niet uit zijn gedachten... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Henriëtte de Bruijn , Trudy Hollander
Laatste editie
24 juli 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461991706 , 9789461991706 , 9789461991706
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic