Zonder Lisa

45

Als Eva na een spelletje verstoppertje vanuit haar schuilplek tevoorschijn komt, kan ze haar dochter van vijf nergens meer vinden. Een zoektocht levert niets op, het meisje lijkt spoorloos verdwenen. De politie wordt ingeschakeld en dan begint het eindeloze wachten. Waar is Lisa? Wie heeft het op haar voorzien en waarom?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 juni 2012
Uitgeverij
De Crime Compagnie
ISBN
9789461090485 , 9789461090508 , 9789463621984


Artikelen over Zonder Lisa

  Meer artikelen


Bestel dit luisterboek voor  €13,99 bij

bestellen

Advertentie

Hebban recensie

Blijft boeien

door Manon Hendriks op 25-06-2012

Het derde boek van de Nederlandse schrijfster Svea Ersson gaat weer over Eva, die we in haar eerste boek, Alleen Eva, al leerden kennen. Daarna volgde in 2010 Voor altijd Isa met andere hoofdpersonen. Zonder Lisa speelt een aantal jaar na Alleen Eva en is redelijk goed afzonderlijk te lezen.

Eva (38) heeft samen met haar jongere vriend Tommie drie kinderen: Lisa, Finn en Kaj. Bovendien is ze...


Lezersrecensies (5)

Tegenvaller

door: Inggroen 1 like
Over de andere twee titels van deze schrijfster was ik erg enthousiast. Misschien dat het daarom extra tegenviel. Het verhaal is vergezocht, er komen erg veel personen voorbij en is het gewoon net niet. Jammer, volgende titel weer beter.

Spannend

1 like
Dit boek beschrijft de nachtmerrie van iedere ouder. Een heerlijk verhaal vol spanning, liefde, verdriet, lust, haat, leugens en geheimen. De ontknoping is verbluffend. Echte pageturner.

door: Janneke Bouwman 1 like
Ondanks haar Zweedse naam, die ze dankt aan een Zweedse opa, die met een Nederlandse vrouw trouwde, is Svea Ersson op en top Nederlandse. Schrijven is altijd al een favoriete bezigheid van haar geweest en na verschillende pogingen zag 'Alleen Eva' in 2009 het levenslicht, gevold door 'Voor altijd...

door: Lia Kuulkers 1 like
Een enorm spannend boek dat ik in één adem heb
uitgelezen.
Het verhaal zit heel goed in elkaar met een heel
verrassend eind.
Een echte aanrader, Svea ga zo door ....

Recensie Zonder Lisa

door: Jose Vriens 1 like
Het boek leest als een trein, stort nergens in en is spannend, zonder meer. Wel heel veel lijntjes, veel gebeurtenissen en veel personages die erbij worden gehaald om 'de boel kloppend' te krijgen. Op het einde blijf ik toch met een paar vragen zitten, maar Svea Ersson is er weer in geslaagd een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic