Zone Stad - Schizo

7

Op de Superman Rollercoaster van de Sinksenfoor in Antwerpen wordt het lijk gevonden van een onbekende jongen. De moordenaar heeft een handtekening achtergelaten in de vorm van de letter S. Speurders Fien Bosvoorde en Tom Segers van Zone Stad staan voor een raadsel. Wanneer er een tweede slachtoffer valt, blijkt dat Antwerpen geterroriseerd wordt door een seriemoordenaar die zich Schizo laat noemen en een vreemde fascinatie heeft voor superhelden.

Tijdens de evacuatie van de Sinkensfoor botsen agenten Jimmy N'Tongo en Mike Van Peel op een bezoeker die niet meer van het Peter Pan Rad wil komen. Ondertussen wordt Tom Segers geconfronteerd met een gebeurtenis uit 1979 die rechtstreeks te maken heeft met zijn privéleven. En Fien Bosvoorde heeft relatieproblemen met Brik, die als undercoveragent is geïnfiltreerd in een drugsbende.

Deze drie zaken lijken op het eerste zicht totaal verschillend, maar vallen uiteindelijk toch samen. En ze leiden tot een bikkelharde confrontatie, waarbij de grens tussen goed en kwaad, tussen helden en schurken, steeds vager wordt.

Verschenen in
Serie
Zone Stad (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
25 februari 2010
Uitgeverij
Manteau thriller
ISBN
9789022324639
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic