Zout is soms zoet

0

In zijn vrije tijd steekt Brent een handje toe in de houtzagerij van Petrus en Albert. Hij is er graag, ondanks het eeuwige gekibbel en geruzie van de twee broers. Eigenlijk komt Brent niet alleen om wat zakgeld bij te verdienen. Het liefst luistert hij naar de fantastische verhalen van Albert. De warme, sterke band die Brent met Albert heeft, maakt het gemis van zijn eigen vader wat makkelijker.
Op een dag vertelt Albert Brent een groot geheim. Top secret! Albert heeft op zolder een afluisterapparaat verstopt. Daarmee wil hij als een soort spion de staatsgevaarlijke organisatie Pro Geweld ontmaskeren. Een eerste verdachte is Dirk, de slager uit hun dorp. Brent krijgt meteen de opdracht om die goed in het oog te houden.
Wally de Doncker schreef dit originele, gevoelige verhaal over menselijke frustraties en dromen . Over hoe belangrijk fantasie is. Niet enkel voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Tim Polfliet zorgde voor de warme, fantasierijke illustraties.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
107
Laatste editie
05 juni 2003
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059080591
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic