Zuid-Amerikaans

0

Zuid-Amerika is een enorm gebied met een grote verscheidenheid aan culturen, een rijke
geschiedenis en bovendien veel zonuren. Vandaar dat fruit en groente er bijzonder smaakvol zijn en er heerlijke gerechten op het menu staan. Zoals de Chileense aardpeer-maïssoep of de bonen-groentestoofschotel uit Uruguay. Gelukkig zijn ingrediënten uit de nieuwe wereld zoals chilipeper, koriander, mango en limoen tegenwoordig volop vers in
ons land verkrijgbaar. Met de recepten in dit boek stelt u zo een bijzondere maaltijd samen. Schenk er een goede wijn uit Argentinië of Chili bij, zet een cd’tje met swingende salsamuziek op: dat wordt zeker genieten!
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
13 oktober 2007
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036619820
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic