Zuid-Tirol en de Dolomieten

0

Zuid-Tirol en de Dolomieten vormen een uitdaging voor de zomer- en voor de wintertoerist. Wandelaars van alle categorie'n voelen zich thuis in dit zonovergoten land, fietsers en mountainbikers kunnen een keuze maken uit tochten in elke graad van zwaarte. Maar wat te denken van de mogelijkheden voor wandelaars of bergbeklimmers in het hooggebergte? Voor degenen die het ruige werk niet schuwen zijn er tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld rafting of eisklettern.

In de winter is het een land voor wintersporters, het grootste aaneengesloten skigebied van Europa ligt in de Dolomieten. En terwijl de ski'rs de hellingen nog afsuizen dient in de keteldalen het voorjaar zich al aan.

Cultuur en natuur, het ligt op een steenworp afstand van elkaar. Bezoek …tzi de ijsmummie of wandel over Romeinse waalwegen door de bloeiende appelgaarden. Kinderen mee, natuurlijk. Er zijn tientallen arrangementen te boeken of te bedenken voor gezinnen met kleine kinderen. In de zomer en in de winter.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
178
Laatste editie
21 juni 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038920986 , 9789038917528
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic