Zusterliefde

1

De drie zussen Lana, Ivana en Dana Liwel leven voor achttien vredige jaren in het rustige boerendorpje Sutarebil. Hun leven verandert echter drastisch, wanneer ze hun eerste actieve gave krijgen en ze de waarheid achterhalen over de langdurige afwezigheid van hun vader. De drie zussen besluiten op pad te gaan om hun vader te zoeken. Hun reis verloopt echter niet, zoals verwacht. Wanneer de zussen elkaar kwijtraken, wordt het een ware reis tegen de klok. Zullen ze elkaar weer terug vinden en hun reis hervatten?
Tijdens hun lange reis maken de zussen vrienden met verschillende personen en wezens, maar kunnen zij ervoor zorgen dat de wrede koning Lembo de drie heksen met rust laat of zullen zij ondervinden welke macht de koning bezit?

Zusterliefde is een boek over de sterke band tussen zussen, over vriendschap en over liefde, waarin mythische wezens, sprookjesachtige plaatsen, monsterlijke vijanden en een wrede tiran niet ontbreken.
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
387
Laatste editie
02 december 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402125207 , 9789402125238

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic