Zwanger van een droom

0

Dinja's maandstonden bleven uit. Het kwam nog wel eens voor dat ze enkele dagen over was. Geen reden tot paniek. Ze was eraan gewend geraakt. Ze zou toch niet...?
Van één enkele keer? Uitgesloten. De periode waarin ze het deden was veilig...
Jonge mensen houden van elkaar. Dat hoort zo. Niets is mooier dan affectie die liefde wordt. Dinja is 17 en zwanger. Ongepland. Ongewenst? Twee culturen trekken aan haar. Dinja probeert op haar manier af te rekenen met onbegrip en onverdraagzaamheid. Voor Jasmien, haar kind.

Rob Baetens schrijft. Solo heeft hij reeds tien boeken bij elkaar geschreven. Met Zwanger van een droom heeft hij een boek geschreven voor pubers en jongvolwassenen die volgens
hem vaak zwaar onderschat worden. Volwassenen nemen jongeren niet ernstig. Volwassenen luisteren nooit naar tieners. Rob wel, en nog wel actief!
Zwanger van een droom, is opnieuw een levensecht probleemboek. Aangrijpend, meeslepend en ontroerend. En vooral hoopvol!

isbn 90-59321-36-7
14,5 x 22,2 | 224 p gebonden
cover Heidi D'hamers
€ 15,95
14+
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
15 februari 2004
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789059321366
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic