Zwarte kant van middernacht

3

Het oude leven van Max Freeman eindigde op een nacht die hem altijd zal blijven achtervolgen. De nacht waarin hij per ongeluk een jongetje van twaalf doodschoot, en hij geen politie agent in Philadelphia meer kon zijn. Nu leeft hij in eenzame afzondering aan de rand van de Everglades in Florida.

Tot hij, al varend in de nacht, het lijk van een kind vindt en zijn verleden hem in een keer inhaalt. Freeman bevindt zich ineens midden in de zoektocht naar een meedogenloze moordenaar, die zowel de lokale politie als de FBI voor een raadsel plaatst. Als buitenstander wordt hij gewantrouwd door de plaatselijke bevolking, en de politie ziet hem zelfs als verdachte.

Als er een tweede kind verdwijnt, weet Freeman dat hij geen andere keus heeft dan zelf achter de moordenaar aan te gaan.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The blue edge of midnight
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 april 2003
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789022534502

Hebban recensie

    Sander Verheijen Hebban Crew

Een veelbelovend thrillerdebuut

door Sander Verheijen op 11-04-2003

De zwarte kant van middernacht is het thrillerdebuut van misdaadjournalist Jonathon King, en een heel geslaagde. De prachtig vormgegeven cover geeft pakkend de sfeer van het boek weer: de donkere, mysterieuze moerassen van de Everglades in Florida. De hoofdpersoon, Max Freeman, heeft na een noodlottige schietpartij, waarbij hij een tiener doodschoot en zelf zwaargewond raakte, zijn...

Lezersrecensies (1)

door: Glenn-4608 1 like
Ik vind dit een zéér goed boek! Vooral de beschrijving van het natuurgebied is heel mooi. Ik heb vaak gadacht dat ik er zelf rondliep!


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic