Zwarte vallei

11

Jessica Mayhew ontvangt een nieuwe cliënt in haar psychoanalytische praktijk: kunstenares Pandora Powell die in shock verkeert na de moord op haar moeder en de diefstal van een waardevol schilderij uit haar studio. Pandora groeide op in de schaduw van haar roemrijke voorouders - bekende schilders - en heeft een moeizame relatie met haar tweelingzus, Isobel.
Wanneer een volgend slachtoffer overlijdt, wordt Jessica het onderzoek in gezogen.
'Zwarte vallei' van Charlotte Williams is een typisch Britse thriller, bevolkt door innemende personages en gesitueerd in Wales, met prachtige beschrijvingen van het landschap.

Verschenen in
Serie
Jessica Mayhew (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
19 februari 2015
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789041421302 , 9789026331022
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Rose Leighton Hebban Recensent

Matige detective in prachtige setting

door Rose Leighton op 08-04-2015

Om maar met de deur in huis te vallen: het beste aan Zwarte vallei  van Charlotte Williams zijn de beschrijvingen van de omgeving. Ze zet een veelzijdig beeld van Wales neer, met slaperige dorpjes, het overzichtelijke maar bruisende Cardiff en de desolate maar prachtige bergen en valleien met schapen, verlaten mijnen en hier en daar een halve ruïne.

In deze prachtige omgeving woont Jessica Mayhew,...


Lezersrecensies (1)

Jessica Mayhew, psychotherapeute zonder mensenkennis

door: Anna Bakker 1 like
'Zwarte vallei' is beter dan deel 1, 'Het huis op de klif', maar haalt evenmin de 4 sterren. Daaraan is vooral de zwakke protagonist Jessica Mayhew debet. Een geloofwaardiger personage zou zowel de plot als de spanning opkrikken, daar waar je nu als lezer onverschillig blijft onder de diverse...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic