Zwijgplicht

1

Het huwelijk van Beatrijs en Rinus Molleman komt in zwaar weer terecht, als blijkt dat hun vijftienjarige dochter Felice zwanger is van een Italiaans vakantievriendje. Vader Rinus schaamt zich ervoor. Hij verwachtte veel van zijn dochter. Na het gymnasium zou ze naar de universiteit. Maar wat komt er van die plannen terecht, als ze een baby heeft om voor te zorgen? Voor hem is er maar één oplossing: Felice moet het kind afstaan ter adoptie. Dat is voor iedereen het beste. Maar daar zijn Beatrijs en Felice het absoluut niet mee eens!<br/>
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
14 januari 2010
Uitgeverij
VCL/West-Friesland
ISBN
9789059774780 , 9789401900058
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Mooi familieverhaal

door Diana Mom op 02-11-2015

Op jonge leeftijd wist Ria van der Ven – Rijken het al. Ze zou schrijfster worden. Lezen en bedenken van verhalen deed ze als kind al met veel plezier. Toen ze zeventien was stuurde ze al een manuscript naar een uitgeverij, die het tot haar teleurstelling niet wilde uitgeven. Jaren later probeerde de schrijfster het weer. Nu had ze wel succes. In 2010 verscheen Zwijgplicht.  

Daarin krijgen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic