Ramon Brugman geeft zijn moeder een nieuwe smaak

'In de loop der jaren heb ik heel wat kookboeken verzameld, maar er springen er een paar écht uit. Van Sergio’s Smaakmakers werd ik helemaal enthousiast! Topkok Sergio Herman heeft recepten gebundeld bij zijn twintig favoriete smaakmakers. Als ik dat boek lees, denk ik: ‘Goh, wat slim!’ Vervolgens verzin ik op basis van deze inspiratie zelf nog dertig andere recepten. En mijn moeder is net als ik een lekkerbek, een Bourgondiër. Als ik haar over mijn nieuwe gerechten vertel, dan loopt het water haar in de mond.'

Ontdek snel of Ramon en zijn moeder ook dezelfde smaak delen als het om lezen gaat!

Naar het interview op Hebban.nl

10 keer een nieuwe smaak voor Moederdag

Speciaal geselecteerd door boekverkopers

(0)
  Cadeaulijst
Waarom is spullen wegdoen en overzicht creëren soms lastig en heeft opruimen vaak maar kort resultaat? Als je een makkelijk op te ruimen huis wilt, als je wilt dat je huis meer een thuis wordt in plaats van een soort opslagruimte, breng dan met dit boek Cocos in huis!
(2)
  Cadeaulijst
Ben jij gek op weekendjes weg? En ben jij tijdens een city trip altijd op zoek naar de leukste hotspots? Dan is dit boek met heel veel inspiratie voor jou een musthave. Deze Staycation guide staat boordevol inspiratie voor een vakantie dicht bij huis.
(0)
  Cadeaulijst
Kweken, oogsten, koken en eten zijn de basics in het leven van De Meisjes van de Moestuin - Amber Carchedi en Reny Muller. In dit boek laten zij zien dat het telen van je eigen groente en fruit niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn en dat je zeker geen grote tuin hoeft te hebben om er gevarieerd uit te eten.
(9)
  Cadeaulijst
Echt eten staat boordevol gerechten volgens haar bekende, typische en favoriete methode: gematigd low carb met heel veel verse en pure ingrediënten. En, lekker meegenomen: het boek bevat veel heerlijke gezonde desserts.
(0)
  Cadeaulijst
Hou je van bakken en nog meer van trakteren met eigen gebakjes? Hou je van cadeautjes geven en het liefst nog zelfgemaakte cadeautjes? Dan is dit boek op jouw lijf geschreven! Bak het, pak het in en heb er vooral véél plezier in.
(1)
  Cadeaulijst
Plantaardig koken met veel smaak: dat is waar het in dit boek over gaat. Gezond zondigen en hartig genieten bundelt meer dan 50 plantaardige recepten voor grote en kleine honger. Van salades en soepen over curry’s en lasagnes, tot de vegan varianten van een aantal Vlaamse klassiekers.
(1)
  Cadeaulijst
Het boek dat alle andere modeboeken overbodig maakt. Stylist Edith Dohmen helpt je om je eigen stijl te ontdekken, je te kleden zodat jij je goed voelt, en het plezier weer terug te vinden in wat je draagt.
(0)
  Cadeaulijst
Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters trokken de wereld in en zochten het uit.
(0)
  Cadeaulijst
Laura de Grave vertelt in Lekker lokaal waar je de beste producten bij jou in de buurt kunt vinden en hoe je daar vervolgens de lekkerste vegetarische gerechten mee maakt. Ze geeft de Nederlandse keuken een moderne, creatieve twist: wat dacht je van zelfgemaakte pannenkoekentaart, vegetarisch zoervleis of wortel-worstenbroodjes?
(0)
  Cadeaulijst
Ontdek de rijke keuken van Peru in dit Peruaanse kookboek van Katinka Lansink Dodero. Maak kennis met kleurrijke gerechten, comfortfood en cocktails, elk op smaak gebracht met prachtige verhalen. Maak bijvoorbeeld groene bierrijst met eend, jackfruitnacho’s met salsa en natuurlijk diverse variaties op de Peruaanse trots ceviche – en beleef Peru op zijn puurst.

De populairste boeken van dit moment

Koop je boeken makkelijk en snel bij je favoriete boekhandel. Bestel via de website, mail of bel ze.
Vanaf 28 april is de boekhandel ook weer open zonder afspraak, vanzelfsprekend met inachtneming van de coronaregels.

Koop een boek én een tas en laat zien dat je je boekhandel steunt.
Deel je foto op social media met #steunjeboekhandeltas en maak kans op een Boekenbon.