Hebban voor boekverkopers

Op deze pagina een overzicht van Hebban-diensten voor boekverkopers.

Speciaal voor mensen die werkzaam zijn in een boekhandel hebben we een boekverkopers-badge.
Gebruik het formulier hieronder om deze badge te activeren.

Boekverkoperskanaal Bekijk hier alle boekverkopers op Hebban Bekijk hier alle boekhandels op Hebban

Mijn Favoriete Boekhandel

We bieden boekhandels een gratis platform op Hebban. Lezers kunnen hun favoriete boekhandel kiezen en blijven automatisch op de hoogte van nieuws en evenementen, maar ook van de leestips van de boekverkopers die ze kennen of nu juist léren kennen! Boekverkopers krijgen op hun beurt de unieke kans nóg meer inzicht te krijgen in hun klanten door te zien welke boeken zij hebben gelezen en nog willen lezen.

Mijn boekhandel staat nog niet in de lijst. En nu?

Kun je je eigen boekhandel niet vinden in de lijst? Laat het dan toevoegen via dit formulier.

Ik wil graag mijn boekhandelspagina beheren. Wat doe ik?

Vul dit formulier in (daar vind je meer leuke opties voor boekverkopers in) en er wordt snel contact met je opgenomen. Voor het beheren van de boekhandelspagina heb je een Hebban useraccount nodig, dus heb je dat nog niet, maak er dan eerst een aan.

Veelgestelde vragen Brochure Handleiding Contact

Laat zien dat je een boekhandelspagina op Hebban hebt. Download hier de sticker om te gebruiken in je socials.

Hebban Boekentipper

De Hebban Boekentipper is erg populair onder de bezoekers van Hebban. Inmiddels zijn er duizenden aanvragen verwerkt. Het idee is eenvoudig. De aanvrager geeft drie boeken op die hij of zij met plezier heeft gelezen, de tipper zoekt daar een of meerdere leestips bij. Als boekverkoper kun je onder elke tip die je geeft je eigen bestelmogelijkheden toevoegen. Neem contact op met Hebban om toegevoegd te worden aan de boekentipper-hulplijn ‘boekverkopers’.

Schrijf blogs om boeken te tippen

Naast het schrijven van recensies op de boekdetailpagina, kun je via Mijn Hebban (je persoonlijke profielpagina op Hebban) eenvoudig blogs schrijven en publiceren, bijvoorbeeld boekentips voor lezers. Je kunt het betreffende boek koppelen aan je blog, zodat de link naar je blog ook terug te vinden is op de boekdetailpagina.

Schrijf een blog

Hebban boekverkoperspanel

Hebban.nl is op zoek naar boekverkopers die met regelmaat boekentips willen geven op de website. Ben jij een expert in de genres thrillers, literatuur, jeugdboeken en/of Young Adult en wil je af en toe een bijdrage leveren, mail dan naar vandaag@hebban.nl, vertel bij welke boekhandel je werkt en iets over je leesvoorkeuren. Je bent welkom in het Hebban Boekverkoperspanel!

Op Hebban steunen we niet alleen de lokale boekhandel, we geven boekverkopers ook een podium met ons boekverkoperspanel.

De leden van ons boekverkoperspanel vind je hier.

Boekverkopers op Hebban

Speciaal voor mensen die werkzaam zijn in een boekhandel hebben we een boekverkopers-badge. Gebruik het formulier hieronder om deze badge te activeren.

Bekijk hier alle boekverkopers op Hebban Bekijk hier alle boekhandels op Hebban

Contact met de Hebban Crew

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen die je wilt delen met de Hebban Crew? Stuur een mail naar vandaag@hebban.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Lees ook:

Gesponsorde boeken