Beleef Het voorwoord van de Boekenweek op Hebban

Hebban zet de Nederlandstalige auteur in de schijnwerpers. In de reeks ‘In gesprek met’ dagelijks een interview met een Nederlandse of Vlaamse auteur. Boekverkopers en lezers tippen Nederlandstalig werk bij buitenlandse bestsellers. Lezers die graag schrijven worden uitgedaagd met de Hebban 100 Woorden Schrijfwedstrijd en eenieder die in maart een aankoop doet bij de lokale boekhandel kan de aankoopbon gedurende de hele maand naar Hebban sturen: onder alle inzendingen worden Boekenbonnen t.w.v. het bestede bedrag verloot.

Ga verder


Leestips van boekverkopers en lezers
Dagelijks vanaf 6 maart.


Schrijf een verhaal van 100 woorden
Doe mee!


Steun je boekhandel.
Lees er hier alles over.


Interviews met Nederlandse en Vlaamse auteurs
Dagelijks vanaf 6 maart.


Het voorwoord live uit de Kleine Komedie
Vanaf zondag 7 maart.


Polyglot van Babs Gons

Het voorwoord van de Boekenweek

De Boekenweek is verplaatst naar de zomer van 2021 en toch beleven we van 6 t/m 14 maart een ‘week vol boeken’. Omdat je het boek nooit genoeg kunt vieren en jouw favoriete boekhandel ook de komende tijd alle steun kan gebruiken. Laat je inspireren en geniet in aanloop naar de Boekenweek van gesprekken met auteurs en de mooiste boeken(tips). Hoofdsponsor NS is in 2021 twintig jaar verbonden aan de Boekenweek. Kijk voor meer leesinspiratie op www.ns.nl/treinlezer.

Het voorwoord bij de Bibliotheek

Ook de Bibliotheken vieren een week vol boeken tijdens Het voorwoord van de Boekenweek. Bezoek vanaf 5 maart de nieuwe Hebban agenda voor een actueel overzicht van alle (online) evenementen.

Naar de agenda