Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


Het waanzinnige Kinderboekenweekgeschenk

Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks 'De waanzinnige boomhut', maken het Kinderboekenweekgeschenk voor de 68ste Kinderboekenweek.

Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks 'De waanzinnige boomhut', maken het Kinderboekenweekgeschenk voor de 68ste Kinderboekenweek. Hun vaste vertaler, Edward van de Vendel, zal ook het Kinderboekenweekgeschenk vertalen. Je krijgt het geschenk bij een besteding van € 12,50 aan kinderboeken.

De waanzinnige boomhut van Andy en Terry blijft maar groeien. Heel wat van hun avonturen waren te WAANZINNIG voor een boek... tot nu! In de waanzinnige boomhut is alles mogelijk. Het eerste boek uit de reeks won meteen verschillende prijzen. Het vierde boek, De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen, werd Book of the Year bij de Australian Book Industry Awards. Het was voor het eerst dat een kinderboek deze prijs won.

Wat kan je verwachten? De auteurs geven je alvast een hint:

'We hebben een hoop grappige verhalen geschreven over grappige gebeurtenissen in onze fantastische boomhut, maar de verhalen in dit boek zijn zeker het grappigst van allemaal. En het beste is dat ze ook nog eens allemaal echt zijn, echt waar!'

Lees alvast een sneak preview

Andy Griffiths & Terry Denton

Andy Griffiths begon al vroeg verhalen te verzinnen voor zijn vrienden op school. Later werd hij leraar Engels en schreef hij grappige verhalen voor zijn leerlingen. In 1997 werd zijn eerste boek uitgegeven. Griffiths zet zich in voor geletterdheid en ontving in 2015 de Dromkeen-medaille ter ere van zijn buitengewone bijdrage aan de Australische kinderliteratuur. Terry Denton is niet alleen illustrator, maar ook auteur en beeldend kunstenaar. In zijn illustratief werk zit heel veel humor. Humor die perfect past bij de grappen van Andy Griffiths.

Reacties op: Het waanzinnige Kinderboekenweekgeschenk


Terry Denton

Terry Denton

Terry Denton is een Australisch auteur en illustrator. Hij werkte vaak samen met...

Andy Griffiths

Andy Griffiths

Andy Griffiths is een van de populairste kinderboekenauteurs in Australiƫ. Hij ...

Edward van de Vendel

Edward van de Vendel

Edward van de Vendel werkte een tijdlang in het onderwijs, maar is sinds 2001 fu...Gesponsorde boeken