Advertentie

Hebban Cafés

Hebban Cafés zijn interactieve en thematische spots op Hebban, gerund door VIP-lezers. Zoek jij medelezers die juist van dát genre houden dat jij ook het liefst leest? Kijk snel of er een café is waar jij stamgast wilt worden.

Hebban genrecafés

Algemeen

Het Meet & Greet Café - Welkom in het Meet & Greet Café! 'The place to be' om auteurs te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan.

Het Hebban 1000 Café - Net als vorig jaar gaan we bij Hebban ook dit jaar op zoek naar de duizend mooiste boeken aller tijden. Dat doen we aan de hand van de Mooiste Boeken-lijstjes van al onze leden.

Het Hebban Reading Challenge Café - Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? 

Hebban Helpt Café - Dit is je hulplijntje voor heel Hebban. Hoe werkt dit, hoe werkt dat? Waar vind je het een en waar vind je het ander? Onder leiding van onder andere Gigi en Greet kun je hier meer ontdekken over hoe Hebban werkt en wat er allemaal te beleven is. 

Het Evenementen Café - Welkom in het Evenementen Café op Hebban! Ga jij naar een leuke lezing, signeersessie, auteursoptreden of festival? Laat het hier weten en vertel hoe het was! Hier vind je tevens een evenementenkalender.

Thrillers

Het Thriller Café - Welkom in het Thriller Café waar je lezers ontmoet die van hetzelfde genre houden als jij: spannende, enge, intrigerende en angstaanjagende thrillers. Het Thriller Café is een voortzetting van de Hebban Thriller Club.

Literatuur

Het Literatuur Café - Welkom in Het Literatuur Café. Ontdek hier leestips, geef leestips, ontmoet gelijkgestemde lezerszielen en leer nieuwe auteurs kennen. 

Feelgood

Het Feelgood Café - Welkom in Het Feelgood Café, waar je heerlijk kunt wegzwijmelen bij de mooiste romans, je liefde voor romantiek in boeken kunt delen met lezers die net zo hard meezwijmelen. Het Feelgood Café is een voortzetting van de Hebban Feelgood Club.

Het Zeven Zussen Café - Welkom in het Zeven Zussen-café! Hier kun je naar hartenlust praten over de boeken van Lucinda Riley. Wacht ongeduldig samen met je medefans op het nieuwe boek (in december verschijnt Zon, het zesde boek).

Young Adult

Het Young Adult Café - Welkom in het Young Adult Café. Hier kun je al je vragen, leestips, meningen en meer kwijt over alles wat met Young Adult-boeken heeft te maken (maar films, series, goodies en meer mag ook!). Het Young Adult Café is een voortzetting van de Hebban Young Adult Club.

Diversiteit in YA-Café - Young Adult is hét genre bij uitstek waar diversiteit een rol moet/mag/kan spelen en ook steeds meer speelt. In dit café kun je uitgebreid van gedachten wisselen over diversiteit in Young Adult-boeken (en fictie in bredere zin).

Scifi & Fantasy

Het Scifi & Fantasy Café - Welkom in Het Scifi & Fantasy Café. Ga op pad met de Hobbits, Elven, Draken en vecht tegen Orcs, Goblins en euhm, Draken! Vlieg de ruimte in, ontdek planeten en aliens. Hier vind je lezers die net als jij van de fantastische genres houden. Het Scifi & Fantasy Café is een voortzetting van de Hebban Scifi & Fantasy Club.

Engels

Het Readers Café - Welkom in Het Readers Café, waar de lezer van het Engelstalige boek centraal staat. Lees je graag in het Engels en zoek je leestips van niet-vertaalde boeken in alle genres, dan is dit je plek. Het Readers Café is een voortzetting van de Hebban Readers Club.

Jeugdliteratuur

Lees je wijs!-Café - Dit is de nieuwe Hebban Spot voor Lees je wijs! Voor alles rond lesplannen, leren lezen en jeugdboekentips.

Het Jeugdliteratuur Café - Welkom in het Jeugdliteratuur Café, waar gepraat kan worden over jeugdboeken voor kinderen tot twaalf jaar. Het Jeugdliteratuur Café is een voortzetting van de Hebban Jeugdliteratuur Club.

Andere genres

Culinair Café - In dit café kun je met elkaar praten over kookboeken. Deel je beste tips, help elkaar met de recepten uit de boeken, geef tips over waar lastige ingrediënten zijn te halen en deel je meest mislukte gerecht ooit.

De Week van het Beeldverhaal - Begin juli staat elk jaar het getekende verhaal centraal. Stripboeken, graphic novels, comics en aanverwanten zetten we deze themaweek in het zonnetje.