Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban presenteert Mijn Favoriete Boekhandel of eigenlijk die van jou! Vanaf nu kun je op Hebban jouw eigen lokale boekhandel instellen als favoriete boekhandel. Zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe recensies, evenementen en meer! Je kunt lid worden van één boekhandel, maar je kunt er eindeloos veel volgen. Zo mis je nooit meer iets van de boekhandels die jij volgt.

Hoe werkt het?

1. In je eigen Mijn Hebban-omgeving (maar ook op elke boekpagina) vind je een boekhandelzoekvenstertje. Daarin kun je jouw favoriete boekhandel opzoeken en als de jouwe bestempelen. Je kunt altijd van favoriete boekhandel wisselen.

2. Heb je een favoriete boekhandel gekozen, dan vind je die onder het nieuwe tabje in je profielomgeving 'Mijn boekhandel'. Hier zie je ook of er iets nieuws te vinden op de Hebban boekhandelspagina van je favoriete boekhandel.

3. Je kunt nu de recensies, blogs én evenementen van je favoriete boekhandel volgen. Ook ontdek je op de boekhandelspagina welke boeken gelezen zijn door ándere klanten van deze boekhandel.

4. Ook vind je op elke boekhandelspagina een button waarmee je contact kunt opnemen met je favoriete boekhandel (via website of mail). In navolging van de #steunjeboekhandel-campagne uit het voorjaar van 2021 geven we hiermee de lokale boekhandel een fantastisch podium.

Wil je eigenlijk wel van meer boekhandels weten wat ze doen, dan gebruik je daar de volg-button voor. Je kunt maar één favoriete boekhandel kiezen, maar je kunt er zo veel volgen als je wilt.

Kun je jouw boekhandel niet vinden, dan kun je hier een boekhandel laten toevoegen. Zoeken op Belgische postcode is nog niet mogelijk, dus zoek daar vooral op naam of plaatsnaam van de boekhandel.

Ik wil mijn boekhandelspagina beheren!

Ben jij boekverkoper en wil jij met je Hebban boekhandelspagina aan de slag? Kijk dan snel hier voor meer informatie en meld je aan!