Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Mijn Favoriete Boekhandel FAQ

Bekijk hier alle boekverkopers op Hebban Bekijk hier alle boekhandels op Hebban Brochure Handleiding Contact

We bieden boekhandels een gratis platform op Hebban. Lezers kunnen hun favoriete boekhandel kiezen en blijven automatisch op de hoogte van nieuws en evenementen, maar ook van de leestips van de boekverkopers die ze kennen of nu juist léren kennen! Boekverkopers krijgen op hun beurt de unieke kans nóg meer inzicht te krijgen in hun klanten door te zien welke boeken zij hebben gelezen en nog willen lezen.

Fill out my online form.

Laat zien dat je een boekhandelspagina op Hebban hebt. Download hier de sticker om te gebruiken in je socials.

Mijn Favoriete Boekhandel

  • Geregistreerde lezers op Hebban verbinden met hun favoriete boekhandel
  • Enthousiaste boekverkopers zichtbaar maken
  • Laagdrempelig en eenvoudig in beheer
  • Boekhandel de mogelijkheid geven zichzelf te positioneren op het grootste lezersplatform van Nederland en Vlaanderen en nieuwe klanten te vinden
  • Een langdurige invulling van ‘steun je boekhandel’
  • Alle boekenkopende lezers in Nederland en Vlaanderen samenbrengen op één informatief en enthousiasmerend platform van het boekenvak

Mijn boekhandel staat nog niet in de lijst.

Kun je je eigen boekhandel niet vinden in de lijst? Laat het dan toevoegen via dit formulier.

Ik wil graag mijn boekhandelspagina beheren.

Vul dit formulier in (daar vind je meer leuke opties voor boekverkopers in) of het formulier hierboven en er wordt snel contact met je opgenomen. Voor het beheren van de boekhandelspagina heb je een Hebban useraccount nodig, dus heb je dat nog niet, maak er dan eerst een aan.

Wat is het verschil tussen een useraccount en een boekhandelspagina?

Je hebt als boekverkoper een persoonlijk profiel, een useraccount nodig om toegang te krijgen tot het beheer van de boekhandelspagina. Je bestuurt dus alles via je persoonlijke useraccount.

Kan een collega tegelijkertijd de boekhandelspagina beheren?

Ja, dat kan. Je kunt met meerdere mensen de boekhandelspagina beheren. Geef de mailadressen door waarmee Hebbanaccounts zijn aangemaakt of bestaan en dan regelen we het.

Kan het beheer worden overgedragen?

Ja, dat kan altijd. Een mailtje naar vandaag@hebban.nl is voldoende om het beherende account te wisselen.

Ik kan mijn boekverkopers niet vinden om toe te voegen.

Hebben ze al wel een Hebbanaccount? Zo niet, vraag ze er een aan te maken. Zorg er ook voor dat je weet hoe ze heten op Hebban, welke gebruikersnaam ze hebben. Niet iedereen maakt een account aan met zijn/haar volledige naam. Je kunt ze op hun gebruikersnaam vinden in het zoekveld.

Is het beheren van een boekhandelspagina op Hebban veel werk?

Nee, we hebben het allemaal zo gebouwd dat het vrijwel vanzelf gaat en je met weinig tijd en inzet een mooi resultaat krijgt. Zo is (vrijwel) elke boekhandelspagina al aangemaakt, is er standaard content in te vinden van Hebban (die je naar wens kunt uit- en aanzetten) en kun je met minimale handelingen recensies plaatsen, blogs schrijven en je evenementenagenda delen. Lezers kunnen, zonder dat je iets doet, je boekhandel al als hun favoriete boekhandel aanduiden.

Mijn logo staat niet mooi in de boekhandelspagina.

Het logoveld vraagt om een vierkante afbeelding. Heb jij een rechthoekig logo, dan vult hij de ruimte niet mooi. Zorg dat je een vierkante afbeelding krijgt (via je vormgever bijvoorbeeld) of mail je afbeelding naar vandaag@hebban.nl, zodat wij je kunnen helpen.

De bannerafbeelding die ik heb geüpload toont heel wazig op de boekhandelspagina.

De bannerafbeelding mag 1500 x 600 pixels zijn. Plaats je een (veel) kleinere afbeelding, dan probeert hij de hele beschikbare ruimte te vullen, waardoor je afbeelding te groot wordt opgeblazen en er blokkerig uit komt te zien. Kies een afbeelding van voldoende kwaliteit.