Advertentie

Moederdag: Een brok in de keel

Geef juist deze moederdag een boek cadeau en zeg samen #ikleesthuis

Een boek is altijd het meest persoonlijke cadeau. Maar deze Moederdag zijn boeken éxtra mooi om te geven. Want zelfs al kun je niet samen naar het theater, met een boek geef je je moeder tóch een brok in de keel. Een steuntje in de rug. Een nieuwe smaak. Of al die andere dingen die een boek kan doen. Tip: lees tegelijk met je moeder hetzelfde boek. Dan hebben jullie ook na wéér een dagje binnen genoeg te bespreken!

Geef net als Emma Wortelboer een brok in de keel cadeau

De moeder van Emma Wortelboer krijgt deze Moederdag een brok in de keel cadeau. Met het boek Het Feest van Elizabeth Day. Ontdek hieronder tien boeken waarmee je jouw moeder een brok in de keel kunt geven. Welk boek geef jij?

Vind nog meer inspiratie voor Moederdag in de Hebban Moederdag top 30.

 

 

Hebban Moederdag-actie!

Zet de boeken uit de Moederdag Top 30 die je graag wilt hebben op je verlanglijstje, deel het op Facebook en maak kans op een verrassingsboekenpakket, aangeboden door Hebban en jouw lokale boekhandel! Klik hier voor de instructies en de voorwaarden.

 

Meer tips

 

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.