Yvonne Keuls in gesprek met Ernst-Jan Pfauth in de Jonge Jaren podcast

In een speciale aflevering van Jonge Jaren gaat Ernst-Jan Pfauth in gesprek met Yvonne Keuls. Ernst-Jan Pfauth spreekt Yvonne in Jonge Jaren over haar weg naar de pen. Ze begon tijdens de Tweede Wereldoorlog al met schrijven, maar moest van haar moeder onderwijzeres worden. Toch bleef het schrijven kriebelen en uiteindelijk werd Yvonne een van ’s lands meest succesvolle scenaristen omdat ze zo goed dialogen kon schrijven. Aan Ernst-Jan vertelt Yvonne waarom ze het schrijven inruilde voor de hulpverlening en hoe ze haar weg toch weer terug vond en begon met het schrijven van haar inmiddels beroemde sociale romans.

Luister de aflevering

Over Podimo

Podimo is een premium abonnementsdienst voor audio-entertainment die originele, exclusieve en reclamevrije content aanbiedt. De app heeft een uitgebreide collectie van luisterboeken en exclusieve podcasts zonder advertenties en bevat daarnaast via RSS-feeds populaire podcasts van over de hele wereld. Of je nu luistert naar true crime, dol bent op mooie verhalen of liever je geschiedenis kennis bijspijkert: Podimo heeft voor ieder wat wils. Hieronder een kleine selectie van het ruime aanbod.Speciaal ter gelegenheid van Nederland Leest en dit interview met Yvonne Keuls kun je via deze link 90 dagen gratis naar alle content op Podimo luisteren. 

Meer luisteren in het thema van Nederland Leest 'Oud worden, jong blijven'?

Dit komt nooit meer goed

Roos Schlikker en Malou Holshuijsen gaan op zoek naar non-succesverhalen. Op welk moment in je leven dacht je: Dit komt nooit meer goed!? Met oa: Kluun, Martine Sandifort, Ronald Giphart, Leo Blokhuis, Catherine Keyl en Dolly Bellefleur.

Diriyah Star Night

Kunstenaar Jeroen van der Most leest in een Saudische krant dat zijn schilderij is verkocht voor 3,2 miljoen dollar. Alleen… het schilderij is niet van hem en het geld staat ook niet op zijn rekening. Hij schakelt de hulp in van journalist Lex Boon. Wat is hier gebeurd? Het mysterie van de Diriyah Star Night is een vijfdelige serie over een raadselachtig schilderij, een uitvinder en een Saudische prinses…

Hannelore in je oren

Iedereen kent de stem van Hannelore. Ze hield jarenlang miljoenen mensen op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld als radionieuwslezer op diverse landelijke radiozenders en maakte o.a. de ochtendradio op 538 weer vrouwvriendelijk! Nu kruipt ze in jouw oren met haar eigen podcast ‘Hannelore in je Oren’. Wekelijks gaat ze in gesprek met een vriend(in) of expert over een onderwerp dat haar persoonlijk bezighoudt, onder de drie pijlers ‘fit, fun & fabulous’. Ja, natuurlijk is ‘fit' een belangrijk thema voor haar, maar net zo belangrijk is de 'fun' in deze podcast. En hebben we niet allemaal wat meer glans en glitter nodig in ons leventje? Juist, dat is fabulous! Duizenden luisteraars volgen op Instagram Hannelores avonturen achter de schermen, daar is ze goudeerlijk en deelt ze de herkenbare struggles, waar zo’n beetje èlke vrouw over kan meepraten in Nederland. Regelmatig maakt ze een solo-aflevering over haar ervaringen in de media, haar loopbaan, haar blik op het ondernemerschap én haar ervaringen als moeder... De Podcast Prinses! ;-)

Mediteren met Nanne

Wil je leren mediteren? Dieper in je meditatie komen? Nanne neemt je mee op reis in de wondere wereld van meditatie en daarmee jezelf. Je leert verschillende technieken en er zijn 10 themameditaties voor ontspanning, een goede nachtrust, zelfliefde en zoveel meer.

Alle Geschiedenis Ooit

In Alle Geschiedenis Ooit vertellen amateurhistorici Nynke de Jong, Arco Gnocchi en Thom Aalmoes de beste verhalen uit de wereldgeschiedenis. Van de oude Grieken naar de LPF, van de Dino’s naar Greet Hofmans, en weer terug.

 

Reacties op: Yvonne Keuls in gesprek met Ernst-Jan Pfauth in de Jonge Jaren podcast


Gesponsorde boeken