Advertentie

Hebban Ebook Giveaway

Welkom op de Hebban Ebook Giveaway-pagina!

Gefeliciteerd! Je hebt een ebook gewonnen bij een actie op Hebban.

De Libris Leesclubs - Doe je mee aan een van de Libris Leesclubs, dan vind je alle benodigde informatie in je Gefeliciteerd-mail.

Na Mattias - Heb jij je ingeschreven voor de ebookgiveaway rond de roman Na Mattias van Peter Zantingh, dan mag je je recensie óp 5 april op de Hebban boekpagina van Na Mattias plaatsen. Wil je de voorwaarden rond die ebookgiveaway nog eens nalezen, dan kijk je hier.

Met het downloaden accepteer je onze actievoorwaarden:

  • Persoonlijk gebruik - Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.

  • Beveiliging - De meeste ebooks zijn beveiligd. Het is daardoor mogelijk om de eigenaar te traceren. Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebbanaccount. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes.

  • Op de ereader - Voor instructies over het plaatsen van een ebook op een ereader verwijzen we je naar de handleiding van het apparaat. Dit kan verschillen per merk en type.

  • Epub lezen op de computer - Voor het lezen van een epub op computer, telefoon, tablet of laptop is een epub-lezer nodig. Er zijn diverse gratis programma's te vinden op internet. Google op 'epub lezen op computer'.

  • De tegenprestatie - De voorwaarden voor het ontvangen van een ebook zoals gesteld in de giveaway (bijvoorbeeld het plaatsen van een recensie op Hebban) zijn bindend. Als een recensie wordt gevraagd, als verplichte voorwaarde, dan moet de recensie altijd binnen een maand geplaatst worden op Hebban, tenzij er een andere termijn of een specfieke datum is genoemd. Bij het uitblijven van de afgesproken tegenprestatie kan uitsluiting van verdere giveaways volgen, zonder bericht hierover te ontvangen.

  • De downloadmail - Voor het downloaden van de gekregen epub ontvang je een mail. Voeg het mailadres vandaag@hebban.nl toe aan je contactpersonen of zorg ervoor dat het domein @hebban.nl als veilig is bestempeld in je (ongewenste) mailinstellingen, zodat de mail niet in je spambox terecht komt. Vooral met Hotmail belanden dit soort mails snel in de spam en dan vind je hem niet altijd meer terug. Bij spelfouten of tikfouten in mailadressen kunnen we helaas niet achteraf wijzigingen doorvoeren, dus controleer je mailadres goed in je inschrijfformulier! Voor de correcte ontvangst van de downloadmail ben je als inschrijver zelf verantwoordelijk en de downloadmail is niet opnieuw te verzenden. Dus kijk in die spambox!

  • Mijn epub is een zip.-bestand? - Waarschijnlijk heb je op je computer geen epub-lezend programma dat epub-bestanden herkent. Je computer herkent die extensie dan niet en maakt er maar een zip van, maar dat is het niet, dus uitpakken ('unzippen') heeft geen zin. Je kunt óf eerst een epublezend programma'tje downloaden, zodat je altijd goed epubs kunt downloaden óf je maakt handmatig van de .zip in de bestandsnaam een .epub. Dat doe je in de Verkenner van je computer (maar je moet wel even in Beeld - > Bestandsnaamextensies aangevinkt hebben).

  • Woon je niet in be of nl? - Wil je aan een ebookactie meedoen, maar woon je niet in Belgie of Nederland, vul dan in het landenveld be of nl in en zet in het opmerkingenveld duidelijk in welk land je woont. Bij ebookacties hebben we meestal alleen je mailadres nodig en kun je gewoon meedoen. Bij andere winacties waarbij boeken moeten verstuurd worden, kun je alleen meedoen met een adres in Belgie of Nederland.