Advertentie

De ebook prijsvergelijker

Terug naar de startpagina

De ebookprijsvergelijker en de prijsalerts

Hebban scant dagelijks de belangrijkste ebookaanbieders voor aanbiedingen en verlaagde prijzen en zet ze overzichtelijk voor je op een rij in de ebookprijsvergelijker op de boekpagina. Toch kan het voorkomen dat de genoemde prijs onjuist is. 

De ebook prijsalert nieuwsbrief

Op Hebban kun je je via je profielinstellingen abonneren op de Ebooks Prijsalerts Nieuwsbrief. Ga naar je nieuwsbrieven, scroll naar beneden en vink de nieuwsbrief aan. Hebban scant dagelijks de belangrijkste ebookaanbieders en kijkt naar je Wil ik lezen-boekenplank. Je ontvangt een alert wanneer een van deze boeken in prijs is verlaagd. Zorg er dus ook voor dat je Wil ik lezen-plank gevuld is, hou hem goed bij als je optimaal van deze handige service gebruik wilt maken!

De prijs klopt niet?

Dat kan gebeuren, bijvoorbeeld bij dagaanbiedingen die na onze scan zijn afgelopen. Ook kan het gebeuren dat een actieprijs niet meer geldt als jij een dag of twee later de Ebook Prijsalerts Nieuwsbrief opent. Bij dit soort snelle acties, lopen we in feite altijd net even een beetje achter de feiten aan en zul je soms pech hebben en achter het net vissen. Maar hopelijk heb je vaker wél mazzel met een mooie ebookdeal.

Welke prijs geldt?

De prijs op de site van de aanbieder is altijd de geldende prijs. Staat er op Hebban een lagere prijs, dan heeft de dagelijkse controle nog niet gedraaid en/of is de aanbieding mogelijk net afgelopen. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de prijzen die Hebban toont op de site of in de nieuwsbrieven.

Maar dit boek heb ik al!

Hebban kijkt naar je 'Wil ik lezen'-boekenplank om je aanbiedingen te sturen. Boeken op die plank heb jij mogelijk ook als 'In bezit' aangevinkt. Dat is een nieuwere feature dan de ebookprijsalerts, dus dat systeem kijkt nog niet naar die status. Dat betekent dat je soms ook een prijsalert kunt krijgen voor een boek dat je al hebt en op 'In bezit' hebt staan. Dat wordt in de toekomst veranderd.

Waar vind ik meer ebookaanbiedingen?

Wil je even lekker shoppen tussen de goedkopere ebooks? Wij helpen je met een actueel overzicht van alle ebooks die onder 5 euro te koop zijn. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen bij de aanbiedingen!

Handig om te weten

Het lezen van ebooks
Een ereader is speciaal gemaakt voor het lezen van epubs. Niet iedereen weet dat je op andere apparaten ook prima epubs kunt lezen. Voor het lezen van een epub op computer, telefoon, tablet of laptop is een epub-lezer nodig. Er zijn diverse gratis programma's te vinden op internet. Google op 'epub lezen op computer'. Meer tips & tricks en antwoorden op vragen vind je hier.

Ebooks en de wet
Voor een via Hebban gekregen ebook, voor een winactie, leesclub, buzz, recensie of andere gelegenheid, gelden deze actievoorwaarden. Het verspreiden en delen van ebooks is wettelijk verboden. Het aanbieden van of bespreken van duidelijk illegale ebooks is niet toegestaan op Hebban.