Advertentie

Gratis ebooks

Hier vind je de gratis ebooks uitgegeven door of in samenwerking met Hebban. 

04.09.2019 | Tijdens de Week van de Debutant organiseerde Hebban een schrijfwedstrijd met het thema 'Winst?!'. Vele aspirantschrijvers gingen de uitdaging aan om hun verhaal gepubliceerd te krijgen. Vandaag maken we de winnaar van de schrijfwedstrijd bekend en kun je de beste Winst-verhalen downloaden als ebook. 

 

09.06.2019 | Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zo luidt het gezegde. In Thriller Magazine namen we de proef op de som en vroegen Henk van Straten, Loes den Hollander en Jeroen Windmeijer hun fantasie los te laten op een door ons uitgekozen foto, maar dan in precies duizend woorden. Nu was de beurt aan jou, de lezer. Vandaag maken we de winnaar van de schrijfwedstrijd bekend en kun je de beste 1000 woorden-verhalen downloaden als ebook. 

 

03.03.2019 | Op 22 februari startte voor de vijfde keer de Nederlandse Thriller Tiendaagse. Het thema was: Wordt vervolgd - De aantrekkingskracht van seriepersonages. We vroegen tien leden van het Genootschap Nederlandstalige Misdaadauteurs of ze een kort verhaal wilden schrijven voor de tiendaagse, maar met één restrictie: het hoofdpersonage en (een deel van) haar achtergrond is een vaststaand gegeven. Je kunt het ebook hier gratis downloaden.