Advertentie

Hebban voor boekverkopers

Op deze pagina een overzicht van Hebban-diensten voor boekverkopers.

Online leesclubs in tijden van corona

Samenkomen kan voorlopig niet meer, maar samenlezen is nog steeds leuk. Hebban is de grootste en succesvolste online leescluborganisator van Nederland en Vlaanderen en biedt – tijdens corona – boekhandels een online alternatief voor de leesclubs die ze organiseren. Gebruik dit formulier om een leesclub aan te melden.

De Hebban Crew probeert dan binnen enkele dagen een leesclubspot op te zetten. Om gebruik te maken van deze service hebben alle deelnemers van de leesclub een (gratis) Hebban-account nodig. De coördinator/boekverkoper krijgt het beheer en kan lezers toevoegen en verwijderen en kan zelf artikelen toevoegen.

Een online leesclub aanvragen

Hebban Boekentipper

De Hebban Boekentipper is erg populair onder de bezoekers van Hebban. Inmiddels zijn er duizenden aanvragen verwerkt. Het idee is eenvoudig. De aanvrager geeft drie boeken op die hij of zij met plezier heeft gelezen, de tipper zoekt daar een of meerdere leestips bij. Als boekverkoper kun je onder elke tip die je geeft je eigen bestelmogelijkheden toevoegen. Neem contact op met Hebban om toegevoegd te worden aan de boekentipper-hulplijn ‘boekverkopers’.

Schrijf blogs om boeken te tippen

Naast het schrijven van recensies op de boekdetailpagina, kun je via Mijn Hebban (je persoonlijke profielpagina op Hebban) eenvoudig blogs schrijven en publiceren, bijvoorbeeld boekentips voor lezers. Je kunt het betreffende boek koppelen aan je blog, zodat de link naar je blog ook terug te vinden is op de boekdetailpagina. Wil je met meer collega’s aan de slag, dan is er de mogelijkheid om samen een boekenblog te runnen via Hebban spots. 

Schrijf een blog  Start een Hebban-spot (boekenblog)

Het boekverkoperspanel op Hebban

Voor een nieuwe maandelijkse rubriek zoeken we boekverkopers die hun ervaringen op de werkvloer met ons willen delen. Deze zullen ons vernieuwde Hebban Boekverkoperspanel vormen. Meedoen is simpel: maandelijks ontvang je van de Hebban-redactie een linkje naar een formulier. Het invullen daarvan neemt niet meer dan 10 minuten in beslag. Wat we van je willen weten? Welke boeken het meest verrasten in de afgelopen maand (door verkoop of andere reden), welk boek de boekverkoper persoonlijk het meest heeft verrast en welk boek jouw verkoopteam unaniem als Boek van de Maand verkiest. De antwoorden gebruiken we voor een maandelijks artikel: de Boeken van de Maand volgens het Hebban Boekverkoperspanel. In dat artikel verzamelen we zowel toptitels als persoonlijke ervaringen van boekverkopers in de winkel de afgelopen maand. Stuur een mail naar vandaag@hebban.nl o.v.v. Hebban Boekverkoperspanel om je hiervoor aan te melden.

Boekverkopers op Hebban

Speciaal voor mensen die werkzaam zijn in een boekhandel hebben we een boekverkopers-badge. Stuur een mail naar vandaag@hebban.nl om deze badge te activeren. 

Bekijk hier alle boekverkopers op Hebban

Contact met de Hebban Crew

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen die je wilt delen met de Hebban Crew? Stuur een mail naar vandaag@hebban.nl of maak gebruik van het contactformulier

Lees ook: