Advertentie

Hebban voor boekverkopers

Op deze pagina een overzicht van Hebban-diensten voor boekverkopers. | Hebban steunt de lokale boekhandel.

Hebban Boekentipper

De Hebban Boekentipper is erg populair onder de bezoekers van Hebban. Inmiddels zijn er duizenden aanvragen verwerkt. Het idee is eenvoudig. De aanvrager geeft drie boeken op die hij of zij met plezier heeft gelezen, de tipper zoekt daar een of meerdere leestips bij. Als boekverkoper kun je onder elke tip die je geeft je eigen bestelmogelijkheden toevoegen. Neem contact op met Hebban om toegevoegd te worden aan de boekentipper-hulplijn ‘boekverkopers’.

Schrijf blogs om boeken te tippen

Naast het schrijven van recensies op de boekdetailpagina, kun je via Mijn Hebban (je persoonlijke profielpagina op Hebban) eenvoudig blogs schrijven en publiceren, bijvoorbeeld boekentips voor lezers. Je kunt het betreffende boek koppelen aan je blog, zodat de link naar je blog ook terug te vinden is op de boekdetailpagina. Wil je met meer collega’s aan de slag, dan is er de mogelijkheid om samen een boekenblog te runnen via Hebban spots.

Schrijf een blog Start een Hebban-spot (boekenblog)

Hebban boekverkoperspanel

Hebban.nl is op zoek naar boekverkopers die met regelmaat boekentips willen geven op de website. Ben jij een expert in de genres thrillers, literatuur, jeugdboeken en/of Young Adult en wil je af en toe een bijdrage leveren, mail dan naar vandaag@hebban.nl, vertel bij welke boekhandel je werkt en iets over je leesvoorkeuren. Je bent welkom in het Hebban Boekverkoperspanel!

Op Hebban steunen we niet alleen de lokale boekhandel, we geven boekverkopers ook een podium met ons boekverkoperspanel.

Boekverkopers op Hebban

Speciaal voor mensen die werkzaam zijn in een boekhandel hebben we een boekverkopers-badge. Stuur een mail naar vandaag@hebban.nl om deze badge te activeren.

Bekijk hier alle boekverkopers op Hebban

Contact met de Hebban Crew

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen die je wilt delen met de Hebban Crew? Stuur een mail naar vandaag@hebban.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Lees ook: