Hebban Highlights Najaar 2020

Kies jouw boek van 2020

Voor het tweede jaar op rij kun jij op Hebban jouw boek van het jaar kiezen uit alle boeken die je in 2020 hebt gelezen. En of dat nu het mooiste, het spannendste of het meest aangrijpende boek is dat je las, dat bepaal je helemaal zelf. En het maakt ons ook niet uit of het boek dit jaar verscheen of dat je het al heel lang in je kast had staan.

Lees verder

De Hebban Reading Challenge 2021 is geopend!

Ja zeker! Het is al tijd voor je allereerste goede voornemen voor 2021. De inschrijving voor de Hebban Reading Challenge 2021 is geopend! Kies je leesdoel voor het nieuwe jaar en vul je Wil ik lezen-plank met voorpret. Neem je vrienden en familie mee en bereid je voor op je allerleukste leesjaar! Je leest méér en leuker met de Hebban Reading Challenge.

Lees verder

Maak jouw verlanglijstje op Hebban!

Het is weer Hebban Verlanglijstjes-tijd! Je kunt zelf de sfeer voor je verlanglijstje instellen; is het voor je verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of misschien gewoon zomaar? Wil je je lijstje privé houden (als je voorlopig nog niet jarig bent of gewoon lekker voor jezelf wilt houden), wil je je verlanglijstje delen met iedereen of wil je alleen vrienden uitnodigen? Het kan allemaal.

Lees verder

De eerste Hebban Cadeaugids is uit!

De eerste Hebban Cadeaugids voor de feestdagen is uit! Met deze online gids helpt Hebban cadeaukopers om het meest geschikte boek te ontdekken voor hun geliefde, collega, familielid, vriend of vriendin. Voor elk type lezer, van de avonturier tot de romanticus, bieden we advies voor de mooiste cadeaus. De Hebban Cadeaugids is gemaakt met hulp van onze community.

Lees verder

De Hebban Crew wenst je alvast fijne feestdagen.

Elke dag een verrassing? Bezoek dan vanaf 1 december de
Hebban Adventskalender