Advertentie

Hebban Kanalen

Door lezers-kanaal

Via dit kanaal vind je de leukste en meest inspirerende content geschreven door lezers: van artikelen geschreven door Hebban VIPs tot lezersblogs en de leukste discussies in verschillende Hebban Cafés.

Naar het kanaal

Leesclubs-kanaal

Op dit kanaal kom je alles te weten over Hebban Leesclubs in alle genres. Je vindt er leesfragmenten en links naar de leesclubinschrijvingen en kunt terecht in het Leesclub-archief.

Naar het kanaal

Leesdossiers-kanaal

Frank Hockx is De Leesclubassistent. Via dit kanaal helpt hij lezers boeken te vinden die uitermate geschikt zijn voor leesclubs én gidst hij scholieren door de wereld van het Lezen voor de Lijst door middel van uitgebreide leesdossiers over populaire romans.

Naar het kanaal

Hebban Debuutprijs-kanaal

Voor alle informatie over de jaarlijkse Hebban Debuutprijs ben je hier aan het juiste adres. Alle ins & outs over de genomineerden worden hier verzameld, net als de bekendmaking van longlist, shortlist en prijswinnaars.

Naar het kanaal

Hebban Thriller Tiendaagse

Tien dagen lang zetten we Nederlandse en Vlaamse misdaadauteurs in het zonnetje. Op het speciale Thriller Tiendaagse-kanaal vind je de rijke historie terug van de eerdere edities en informatie over de 'Duizend Woorden'-schrijfwedstrijd. Je kunt hier ook nog het gratis ebook van 2019 en 2020 downloaden.

Naar het kanaal

Hebban Kinderboekenkanaal

Het Hebban Kinderboekenkanaal zet kinderliteratuur centraal. Dit kanaal is een verzamelplek voor alle redactionele content over kinderboeken met als doel inspiratie te bieden voor iedereen die op zoek is naar een volgend favoriet kinderboek voor een kind in zijn of haar omgeving.

Naar het kanaal

Hebban Adventskalender

Vanaf 1 december tellen we 24 dagen af tot kerst.

Naar het kanaal

De Boekenweek op Hebban

Hét officiële kanaal in samenwerking met de Stichting CPNB.

Naar het kanaal

Hebban voor schrijvers

Naar het kanaal

Vertalerskanaal

Op het Hebban Vertalerskanaal wordt aandacht besteed aan het werk van vertalers. Hoe gaan zij te werk, welke vertaaldilemma’s en obstakels komen zij tegen tijdens het vertaalproces, welke successen boeken zij? In verschillende rubrieken komen vertalers aan het woord. Met artikelen in samenwerking met het Letterenfonds.

Naar het kanaal

Hebban Kort

Op Hebban Kort aandacht voor het korte verhaal en de Hebban schrijfwedstrijden.

Naar het kanaal