Hebban Reading Challenge Kick-Off Weken

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro

Meld je aan voor de Hebban Reading Challenge 2021 om deel te nemen aan deze actie. 

Aanmelden

Hebban.nl

Hebban.nl is met 210.000 leden de grootste online community voor Nederlandstalige lezers. De site wordt jaarlijks bezocht door circa drie miljoen unieke bezoekers. Afgelopen zomer registreerde de boekensite haar 100 miljoenste paginaweergave. Dagelijks worden circa tweeduizend lezerswaarderingen toegevoegd aan de site. 

Hebban bevordert leesplezier door te informeren, te inspireren en te enthousiasmeren. Lezers kunnen op Hebban.nl de boeken die ze hebben gelezen of nog willen lezen beheren. Ook kunnen ze eigen digitale boekenplanken aanmaken om hun boekencollectie te organiseren. Naast de invulling van een redactioneel platform en de omvangrijke boekendatabase, organiseert Hebban allerlei activiteiten waaronder online leesclubs. Sinds 2019 heeft Hebban een strategische samenwerking met Stichting CPNB.

De Nederlandse Boekenbon

Lezen verrijkt je leven en daarom is de enige echte Nederlandse Boekenbon al sinds 1934 het mooiste cadeau voor familie, vrienden, relaties en collega's. Met een Boekenbon geef je iemand alle vrijheid om te kiezen uit het volledige aanbod van zijn of haar favoriete boekhandel: de beste plek voor advies en volop keuze uit de mooiste boeken. De cadeaukaart wordt in 3.500 winkels verkocht, en is in te wisselen bij 1.500 boekhandels in Nederland. Daarnaast verstrekken ruim 300 boekhandels een gepersonaliseerde Boekenbon.

De Nederlandse Boekenbon is sinds 2020 hoofdsponsor van de Boekenbon Literatuurprijs, voorheen bekend als AKO Literatuurprijs. De prijs werd in november voor het eerst uitgereikt aan Oek de Jong voor zijn roman ‘Zwarte schuur’.

Eind dit jaar werd de Boekenbon uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Leisure & Ontspanning 2020.


Klik hier om in te loggen