Advertentie

Over het Hebban Kinderboekenkanaal

Het Hebban Kinderboekenkanaal zet kinderliteratuur centraal. Dit kanaal is een verzamelplek voor alle redactionele content over kinderboeken met als doel inspiratie te bieden voor iedereen die op zoek is naar een volgend favoriet kinderboek voor een kind in zijn of haar omgeving.

Het Kinderboekenkanaal is bedoeld als inspiratieplek voor ouders, grootouders, juffen en meesters, bibliothecarissen en iedereen die met kinderen en boeken te maken heeft. Tiplijsten, interviews, columns, recensies en andere artikelen bieden informatie en leestips. Ook wordt er aandacht besteed aan nationale campagnes als Nederland Leest Junior, de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen.

 

Welk boek is geschikt voor mijn (klein)kind?

Weten welke boeken geschikt zijn voor jouw jeugdige lezer? Elke boekpagina op Hebban biedt inmiddels een leeftijdsindicatie binnen de boekinformatie. Klik daarvoor op het plusje onder de flaptekst.

 

Verwachte kinderboeken

Bekijk de verwachtlijst voor een compleet overzicht van alle nieuwe boeken die verschijnen. Elke week de verwachte boeken in je mailbox? Meld je dan aan voor de Junior Verwachtnieuwsbrief

Naar het Hebban Kinderboekenkanaal


Gesponsorde boeken