Advertentie

Startpagina Hebban Reading Challenge

Terug naar de startpagina

De populairste pagina's over de Hebban Reading Challenge: 
Hebban Reading Challenge 2017 | Landenchallenge  | Minichallenges Veelgestelde vragen | Challenge nieuwsbrief


Welkom op de startpagina van de Hebban Reading Challenge

Vanaf 21 december a.s. staat Hebban tien dagen lang in het teken van de Reading Challenge. We maken de balans op van de eerste editie van de challenge. We kijken vooruit naar 2017 en geven je bergladingen inspiratie voor een goede start van jouw Reading Challenge in het nieuwe jaar. Want jij doet toch ook (weer) mee?!

Meedoen aan de Hebban Reading Challenge is makkelijk. Je stelt jezelf een leesdoel voor het hele jaar 2017 en probeert dat te halen. Er is geen prijs voor de hoogste Challenge en het is geen wedstrijd. Kies een leesdoel dat bij jou past, dan helpen wij je dat te halen.

KLIK HIER EN START VANDAAG JOUW READING CHALLENGE

De Landenchallenge

Een heel leuke manier om je leesdoel in 2017 te halen is de Landenchallenge. We verzamelden leestips voor je uit vijftig landen en dan bedoelen we dat de boeken zich afspelen in die landen, niet dat de auteur er vandaag komt. Je kunt afvinken op onze handige landenchecklist welke landen je gehad hebt. De checklist is niet verplicht en de landenchallenge is niet de enige manier om je Challenge te halen. Je kunt gewoon vrij boeken kiezen en zo je leesdoel vullen. Of je kiest Minichallenges...

Minichallenges

Minichallenges zijn lijstjes met minimaal drie tot maximaal tien titels rond een thema. We hebben er al een paar voor je klaarstaan, maar we willen ook graag geïnspireerd worden door jou! Verzin een eigen minichallenge, zoek er boeken bij en zet je medelezers aan het lezen. Hoe leuk zou het zijn als heel Hebban jouw Minichallenge gaat lezen! Verzin dus iets leuks, iets origineels en zoek er geweldige boeken bij. Je kunt je hele Challenge opbouwen uit minichallenges, maar je kunt ook een minichallenge gebruiken om je landenchallenge aan te vullen, of zo nu en dan gewoon een minichallenge meepikken omdat je een leuke tegenkomt.

Win een Landenchallenge startpakket!

We vieren de start van een heel nieuwe jaarchallenge door boekenpakketjes weg te geven. Bekijk op welke boeken je kans maakt en doe mee!

 
Blijf op de hoogte! 

Meld je vandaag nog aan voor de Hebban Reading Challenge-nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

DIRECT AANMELDEN