Advertentie

Startpagina Spots

Terug naar de startpagina

Dit moet je weten over Hebban Spots

Kan iedereen een Hebban Spot aanmaken?  

Ja. Iedereen die een account op Hebban heeft, kan een Hebban Spot aanmaken voor alle boeken- en/of schrijversgerelateerde onderwerpen. De redactie beoordeelt of het onderwerp of karakter van de Spot geschikt is voor publicatie op Hebban. Klik hier voor de Hebban Quick Start-hulppagina. 

Ik ben een lezer. Wat kan ik met een eigen Hebban Spot?

Een Hebban Spot kun je het best vergelijken met een mini-website of (boeken)blog. Vind je het leuk om anderen te vertellen over jouw leesleven, de literaire festivals die je bezoekt en/of de boeken die je leest, dan is een Hebban Spot echt iets voor jou. Kies bij het aanmaken van de Spot voor 'boekenblog' en je hebt in no-time je eigen boekensite. Wil je graag hulp bij het opstarten van een boekenblog, kijk dan hier.

Lezers op Hebban kunnen jouw boekenblog volgen en ontvangen van alle berichten die je een melding. 

Ben je een enorme fan van een auteur (Karin Slaughter), een serie (Game of Thrones) of een specifiek subgenre (Scandinavische misdaadboeken), dan is het superleuk om gelijkgestemden te ontmoeten op jouw fanpage. Je kunt zelf meerdere beheerders toewijzen aan een Hebban Spot waarmee je je fanpage nog levendiger en actueler kunt houden! Wij kunnen je mogelijk zelfs in contact brengen met de uitgever en/of auteur zelf, zodat je altijd als een van de eersten alles weet over je favoriete schrijver of serie. 

Ik ben een boekhandelaar. Wat kan ik met een Hebban Spot? 

Eerlijk is eerlijk. Het is lang niet voor iedere boekhandel interessant om een Hebban Spot te starten. Een Hebban Spot voor boekhandels kan echter van wel nuttig zijn om een nieuw en groter leespubliek te bereiken, bijvoorbeeld als de boekhandel regelmatig evenementen organiseert of zelf heel actief is met het aanbevelen van boeken. 

Een Hebban Spot kan door meerdere mensen (medewerkers) worden beheerd. Speciaal voor boekhandels bieden we de mogelijkheid om een 'eigen verkooplink' te tonen bij boeken die gekoppeld zijn aan een bericht op een Hebban Spot.

Om een Hebban Spot voor je boekhandel aan te maken, neem contact op met onze redactie. 

Tip: laat je medewerkers een Hebbanaccount aanmaken en hun aanbevelingen en expertise kenbaar maken op onze site. Laat hen een autoriteit worden op hun eigen terrein en toon op je Hebban Spot dat zij bij je boekhandel horen. 

Ik ben een uitgever. Wat kan ik met een Hebban Spot? 

Voor uitgevers is Hebban dé ultieme mogelijkheid om direct met lezers in contact te komen. Je kunt een Hebban Spot aanmaken voor een auteur, reeks of imprint, maar ook voor de uitgeverij zelf. Plaats persberichten door en koppel ze aan de betreffende auteur(s). De berichten worden automatisch doorgeplaatst op de auteurspagina. Maak een boekenlijst aan voor een serie of als verschijningskalender (deze maand bij uitgeverij X).

Om een Hebban Spot voor je uitgeverij aan te maken, neem contact op met onze redactie.  

Ik heb al een eigen website, een Facebook-pagina of een blog,  waarom zou ik ook een Hebban Spot willen hebben? 

Drie snelle redenen:

  1. Hebban is met meer dan 300.000 bezoekers per maand de grootste Nederlandstalige boekensite. Je kunt hier een 100% doelgroep bereiken, namelijk boekenlezers. 
  2. Het beheer is supereenvoudig. De boeken- en auteursdatabase wordt up to date gehouden door de redactie van Hebban, dus daar heb je geen omkijken naar. 
  3. Je profiteert van de goede vindbaarheid van de Hebban site in Google en andere zoekmachines. 

Naar de veelgestelde vragen over Hebban Spots