Advertentie

Hebban VIP Club FAQ

Home | Checklist | VIP Club FAQ | VIP-TIP formulier | Leden

Waarom de Hebban VIP Club?

Simpel. Hebban VIPs zijn leden met een roze Hebban-hart die zich op vrijwillige basis inzetten om ons te helpen Hebban een nog betere, fijnere en leukere plek te maken voor Nederlandstalige lezers.
Hebban trekt ruim een half miljoen lezers per maand en telt inmiddels meer dan 170.000 leden, waarvan de helft Hebban op regelmatige basis gebruikt (de ‘actieve lezers’). Met een kernteam van slechts zes mensen - de Hebban Crew - is een goed geoliede en heldere vrijwilligersorganisatie van grote waarde om een bijdrage te leveren aan zowel kwaliteit (inhoudelijk in de vorm van redactionele bijdragen, contentverrijking, recensies) als kwantiteit (groei van aantal bezoekers, leden, pageviews). 

Waarom kan ik mij niet zelf aanmelden?

We beginnen onze VIP Club met de leden van de Hebban genreclubs. Met hen gaan we deze zomer deze nieuwe vorm handen en voeten geven. Vanaf september kun je worden gevraagd voor de Hebban VIP Club, bijvoorbeeld omdat je een (belangrijke) bijdrage levert aan onze site doordat je regelmatig boek- en auteursinformatie aanvult, je regelmatig recensies schrijft of doordat je af en toe een Hebban Leesclub coördineert. 

Je kunt jezelf, maar ook andere leden tippen voor een Hebban VIP Club-lidmaatschap. Het VIP-TIP formulier vind je hier.

Ik ben niet zo’n schreeuwer en ook niet zo actief op de sociale media. Kan ik dan wel VIP worden?

Een VIP onderscheidt zich niet per definitie met een groot sociaal netwerk. Als VIP kun je bijdragen leveren aan verschillende facetten van Hebban, waarbij het ene onderdeel je mogelijk meer aanspreekt dan het andere. In de Hebban VIP Club-brochur geven we je een overzicht van de werkzaamheden waar jij als VIP een bijdrage aan kunt leveren. 

Waarom moet ik maandelijks rapporteren?

Leden van de Hebban VIP Club rapporteren maandelijks hun activiteiten voor Hebban. Dat klinkt zwaarder dan het is. Met de kleine Hebban Crew kunnen we onmogelijk zien wat iedereen doet voor en met Hebban. Als Hebban VIP heb je standaard recht op een aantal voordelen zoals voorrang bij giveaways en leesclubs, kun je een bijdrage leveren aan redactionele content en gebruikmaken van de exclusieve acties op het Team Dashboard. Om ons de mogelijkheid te geven om VIPs af en toe extra te belonen, hebben we het rapportageformulier bedacht waarop je kunt aangeven hoe jouw Hebbanmaand eruit zag.

 

Home | Checklist | VIP Club FAQ | VIP-TIP formulier