Advertentie

Voorwaarden verkiezingen

< Terug naar de verkiezingspagina

Tot en met 15 oktober a.s. kun je stemmen op jouw favoriete boeken in maar liefst acht categorieën. De Hebban Awards zijn hiermee de grootste boekenverkiezing ooit georganiseerd in Nederland en Vlaanderen. De Hebban redactie selecteerde voor elke rubriek zes vertaalde en zes oorspronkelijk Nederlandstalige titels. De shortlists zijn een soort dwarsdoorsnede van het afgelopen boekenjaar en bestaan uit titels die ons opvielen door een uitzonderlijk goede ontvangst, positieve lezersreacties, verkoopsucces, recensies in de media en een mix van deze factoren. 

De genomineerde boeken zijn allemaal (voor het eerst in het Nederlands) verschenen tussen 1 september 2014 en 1 september 2015.  Hebban maakte de afgelopen dagen de genomineerden bekend in de genregroepen Literatuur, Thriller (Crimezone), Feelgood, Fantasy, Young Adult, Junior, Non-Fictie (Mens & Wereld) en Culinair. Naast geselecteerde boeken kunnen je ook zelf een boek per genre nomineren.

Om je stem uit te kunnen brengen hoef je geen lid te zijn of lid te worden van de lezerscommunity. Wel moet je een geldig emailadres opgeven. Na het stemmen wordt een bevestigingsmail verzonden naar het opgegeven e-mailadres. De stem wordt pas geldig na bevestiging via de link in dat bericht.

Met het verzenden van het stemformulier geef je Hebban toestemming je via een of meerdere nieuwsbrieven op de hoogte te houden van de verkiezingen. In elke nieuwsbrief staat een duidelijke uitschrijflink.

Hebban.nl respecteert de privacy van de deelnemers aan de verkiezing en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die wordt verstrekt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens zal worden behandeld. De e-mailadressen verzameld middels het stemformulier zullen niet aan derden worden verstrekt.

Er mag per categorie slechts één keer per persoon gestemd worden. Onrechtmatig uitgebrachte stemmen, bijv. stemmen die (semi)automatisch zijn uitgebracht of waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van hetzelfde ip-adres danwel van oneigenlijke e-mailadressen (nagenoeg dezelfde e-mailadressen van dezelfde gratis domeinen, zogenaamde ‘wegwerp e-mailadressen’), worden uitgesloten van deelname.