Advertentie

Dit zijn de partners van de Week van het Luisterboek

Terug naar de Luisterboeken homepage

Luisterrijk.nl

Luisterrijk is de grootste en oudste luisterboekenwebshop van Nederland en Vlaanderen en bestaat inmiddels al bijna 11 jaar. Luisterrijk levert duizenden Nederlandstalige luisterboeken van meer dan 200 Nederlandse en Vlaamse uitgevers en heeft daarmee op afstand het grootste Nederlandstalige titelaanbod.

Bij Luisterrijk reken je luisterboeken eenmalig af, en daarna blijven ze in je bezit. Je hebt dus geen maandelijkse verplichtingen. Je download en luistert met onze gebruiksvriendelijke app of je download in mp3 op een pc/Mac. In beide gevallen kan je de luisterboeken onbeperkt bewaren en afspelen. Je kan ze zelfs op een USB stick zetten of op een CD branden.

Luisterboeken koop je bij Luisterrijk al vanaf € 1,99 en er zijn vele honderden titels die minder dan € 5,00 kosten. We accepteren de Boekenbon, Nationale Entertaiment Card, VVV Giftcard, Webshop Giftcard en YourGift Card.

A.W. Bruna uitgevers

A.W. Bruna, Lev. en Signatuur

Al bijna 150 jaar staat A.W. Bruna garant voor de beste thrillers en romans van bekende internationale schrijvers. Onze uitdaging is elke dag weer om die ene thriller of roman te vinden die de liefhebber van een meeslepend verhaal op het puntje van zijn of haar stoel zal doen zitten. Thrillers als Ik ben Pelgrim of Het meisje in de trein, die zo spannend zijn dat je ze niet kunt wegleggen. Romans die de oorzaak zijn van slaaptekort omdat je tot diep in de nacht blijft lezen. Boeken waar je iedereen in je omgeving – vrienden, familie, collega’s – over wilt vertellen. Wij hopen dat wij de komende jaren nog veel van zulke bijzondere verhalen zullen vinden voor onze lezers. 

Lev. Is het non-fictiefonds van A.W. Bruna Uitgevers, waarbij Lev. staat voor Lering en vermaak. Dit is dan ook precies wat we met onze titels willen uitdragen. We streven ernaar een betrouwbare gids te zijn voor onze lezer in hun zoektocht naar inspiratie, informatie en zingeving. 

Signatuur is een literair internationaal georiënteerd kwaliteitsfonds; prachtige pareltjes uit onder meer Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Verenigde Staten, Finland, China en Scandinavië. Stuk voor stuk van geweldige verhalenvertellers die je meenemen naar een andere wereld of die de wereld dichterbij halen. 

Uitgeverij De Bezige Bij 

De Bezige Bij is een van de belangrijkste literaire uitgeverijen van Nederland en Vlaanderen, zowel op het gebied van Nederlandse als vertaalde literatuur, fictie en non-fictie. Het fonds van De Bezige Bij is breed georiënteerd: van het werk van Harry Mulisch en Hugo Claus tot het proza van Peter Buwalda en Jan Cremer, van de romans van Jan Siebelink en Tommy Wieringa tot het veelzijdige werk van Margriet de Moor en Stefan Hertmans.

Uitgeverij Cargo

Uitgeverij Cargo staat voor kwaliteitsuitgaven die de lezer raken en inspireren. Cargo werd in 2000 opgericht als imprint van De Bezige Bij en is uitgegroeid tot een prominente uitgeverij met verleidelijke boeken die veel aandacht krijgen in de media. Inmiddels is Cargo een trendsetter op het gebied van spannende literatuur, met grote nationale en internationale namen. Naast spannende boeken geeft Cargo toegankelijke literaire romans uit en verhalende non-fictie.

Karakter Uitgevers

Karakter Uitgevers is een dynamische uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie en (full colour) non-fictie voor een algemeen publiek. In ons fonds hebben wij voor iedereen wat wils: bekroonde thrillers, zinderende romans, indrukwekkende biografieën en historische narratieve non fictie en heerlijke kookboeken. Karakter is de uitgever van bekende jeugdidolen als Jill, Britt & Esra van PaardenpraatTV en Nederlands elftal spits Vivianne Miedema.

WPG Kindermedia

Querido kinder- en jeugdboeken, Uitgeverij Ploegsma en Uitgeverij Leopold 

Iedereen kent de boeken van Em. Querido’s Kinderboeken Uitgeverij! Jip en Janneke en Pluk van de Petteflet natuurlijk (van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp), de Madelief-boeken van Guus Kuijer en de dierenverhalen van Toon Tellegen. Maar ook het werk van veel andere schrijvers en illustratoren uit Nederland en Vlaanderen verschijnt bij Querido, net als prachtige boeken uit het buitenland.

Uitgeverij Ploegsma ken je van de kinderboeken over onder anderen Mees Kees, Pippi Langkous, Floor, Trubbel de trol en De piraten van hiernaast.  Daarnaast vind je bij Ploegsma ook veel gezinsboeken, voorleesboeken en non-fictie.

Uitgeverij Leopold maakt de beste kinderboeken voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Dolfje Weerwolfje, Kikker, Muis, Foeksia de miniheks, Woezel & Pip en de tijdloze boeken van Tonke Dragt. Iedereen is er mee opgegroeid. Veel leesplezier!