Advertentie

Word lid van de leukste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen

Samen lezen is leuk. Je volgende favoriete boeken ontdekken door tips van kenners én lezers, dát is superhandig! Maak snel een gratis account aan op Hebban, de leukste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen, en doe mee aan de Hebban Reading Challenge of een van de vele leesclubs. Beheer je gelezen en nog te lezen boeken en volg je favoriete genres en schrijvers.

Maak nu een gratis account aan

De Hebban Quick Tour

Hebban.nl is een redactionele boekensite en lezerscommunity ineen. Een website voor mensen die genieten van lezen, het heerlijk vinden om even te verdwijnen in een boek. Voor lezers die houden van een goed verhaal en lezen om te ontspannen, te leren, te lachen, te griezelen of hun horizon te verbreden. 

Je volgende favoriete boek ontdek je op Hebban.

 

Een site over boeken

We brengen je op ideeën en helpen je het kaf van het koren te scheiden. Alles wat je wilt weten over boeken en schrijvers vind je op Hebban. Hebban vandaag houdt je op de hoogte van het laatste boekennieuws en biedt recensies, achtergronden en inspirerende boekenlijsten. Wekelijks zijn er leuke giveaways en worden er leesclubs georganiseerd om je te helpen nieuwe schrijvers en boeken te ontdekken. Op onze populaire verwachtpagina geven we een zo compleet mogelijk overzicht van de boeken die binnenkort verschijnen. Met de dagelijkse lunchupdate in je mailbox blijf je eenvoudig op de hoogte van de nieuwste artikelen en recensies. 

Maak nu een gratis account aan

 

Mijn Hebban is voor jou

We helpen je de weg te vinden in boekenland én je boeken en informatiebehoeften te organiseren.  'Mijn Hebban' is het hart van jouw Hebban. Hier beheer je de boeken die je gelezen hebt en bewaar je de boeken die je graag wilt lezen. Op je persoonlijke startpagina zie je de berichten van lezers, recensenten en auteurs die je volgt, de laatste artikelen en giveaways in jouw favoriete genres en een op maat samengestelde lijst van verwachte boeken. Op het Mijn Hebban dashboard zie je in een oogopslag wat er voor jou belangrijk is. 

Maak nu een gratis account aan

 

Een echte lezerscommunity

We bieden je een platform. We vinden jouw mening belangrijk. Hiermee kun je andere lezers inspireren en zelfs motiveren om een bepaald boek te lezen, of een auteur te ontdekken. Op Hebban helpen we elkaar dat ene boek te vinden dat je niet mag missen. Schrijf een recensie of een blog, maak een boekenlijst aan over een bepaald onderwerp of start een boekenblog of fanpagina voor je favoriete schrijver of serie. Doe met vele anderen mee aan de Hebban Reading Challenge (je kunt het hele jaar instappen) of aan een van de vele leesclubs die we op Hebban organiseren. Lezen is leuk, sámen lezen nog veel leuker! 

Maak nu een gratis account aan

 

Inspiratie: hier vind je je volgende favoriete boek

We geven je persoonlijk advies. Door de vele duizenden reacties en lezerswaarderingen per week weten wij precies welke boeken er toe doen. Op basis van jouw leesvoorkeuren en expertbeoordelingen en lezerswaarderingen zal Hebban je regelmatig voorzien van op maat samengestelde leestips. Deze ontvang je, als je dat wilt, in je mailbox. En je vindt ze terug op een speciale boekenplank in ‘Mijn Hebban’. Zo kom je op een gefundeerde manier op verrassende ideeën. Onze experts nemen je graag mee op ontdekkingsreis door het boekenlandschap. 

Maak nu een gratis account aan

 

Voordeel

We helpen je geld besparen. Lees je ook ebooks? Dan is het interessant om je aan te melden voor onze gratis ebook prijsalert serviceHebban scant dagelijks alle bekende ebookaanbieders, op zoek naar de voordeligste ebooks en actuele prijsverlagingen. Op de overzichtspagina’s zetten we ze op volgorde van populariteit, zodat de mooiste aanbiedingen het snelst terug te vinden zijn. Hebban brengt je automatisch op de hoogte wanneer een van de boeken op je wil ik lezen-plank in prijs is verlaagd. Een mooie service die je vele euro's voordeel kan opleveren. 

We brengen samen. Lezen wordt nog leuker als je het samen doet. Op Hebban deel je je leeservaringen met heel veel andere lezers in Nederland en Vlaanderen. We organiseren leesclubs in meerdere genres, zo ontdekken we samen nieuwe boeken en auteurs. 

Maak nu een gratis account aan

 

De mensen achter Hebban | Hebban Quick Tour | Veelgestelde vragen over Hebban | Adverteren op Hebban | Recenseren voor Hebban