Advertentie

Zin Boekenclub

HEBBAN LEESCLUBS KANAAL Startpagina Leesclubs | Alle Hebban Leesclubs | Hebban Leesclub Hall of Fame  | Leesclub voorwaarden | Laatste Leesclubnieuws | Veelgestelde vragen | De Leesclub nieuwsbrief | De Leesclubassistent | Leesclubcoördinator worden

Beste lezer, 

Je hebt in het verleden meegelezen (en meegedaan) met de Zin Boekenclub en hopelijk is je dat goed bevallen. Als dat zo is, dan hebben we goed nieuws voor je: Zin Magazine en Hebban hebben namelijk grote plannen waar het gaat om aandacht voor en het ontdekken van boeken. 

Waarschijnlijk ken je Hebban al, misschien nog niet, maar hier lees je in vogelvlucht wat Hebban is en hoe we jouw leesleven nog leuker en interessanter proberen te maken. Hebban is een site voor en door lezers. Hier staan boeken centraal en rondom veel (nieuwe) boeken organiseren we met grote regelmaat leesclubs om met lezers over deze boeken te praten. Zin Magazine heeft besloten haar Zin Boekenclubs vanaf nu ook bij en door Hebban te laten organiseren. 

Meedoen met een Zin Boekenclub of Hebban Leesclub 

Hebban organiseert leesclubs voor boeken in verschillende genres. Van Young Adult tot zware literatuur, van een non-fictie boek tot een spannende thriller. Elke Hebban Leesclub heeft een eigen 'omgeving' op de site waar kan lezers van het boek met elkaar van gedachten kunnen wisselen over het boek. Vijftien lezers ontvangen het boek gratis, maar je kunt altijd met een eigen exemplaar deelnemen. Je schrijft zelf in op het te bespreken boek, dus je belandt nooit in een leesclub van een boek dat je echt niks lijkt. Wel zo leuk, toch? Het werkt in feite bijna zoals de Zin Boekenclub deed, alleen is naast de recensie op het einde de leesclubdiscussie ook een actief onderdeel.

Tijdens een discussie ga je een boek vaak heel anders bekijken en komen er inzichten tot stand die zelfs een doorgewinterde lezer kunnen verrassen. Bovendien is de discussie en het leesclubcafé ook nog eens erg gezellig. Soms is er zelfs gelegenheid de auteur vragen te stellen in de leesclub!

Ben je nieuw op Hebban? 

Maak dan nu een Hebban-account aan 

Nieuwsbrieven

Hebban stuurt verschillende nieuwsbrieven uit om haar lezers op de hoogte te houden van boekennieuws en recensies, verwachte boeken, maar ook bijvoorbeeld van nieuwe leesclubs. Klik hier om te zien welke nieuwsbrieven voor jou handig kunnen zijn. Je kunt je onder elke nieuwsbrief op elk moment uitschrijven.