Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De Hebban Reading Challenge

Welkom bij de leukste en meest inspirerende leesuitdaging van het jaar! De Hebban Reading Challenge helpt jou om in een jaar meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Je kunt je leesdoel het hele jaar aanpassen. Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Hebban Reading Challenge!

Zorg ervoor dat je de Hebban Reading Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

De Hebban Boekenapp

Ook in de Hebban Boekenapp kun je je Challenge opstarten en bijhouden. Zoek het boek op via de zoekbalk (of gebruik de scanner in de Hebban Boekenapp), zet hem op 'Gelezen' en vink de Reading Challenge 2021 aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op.

Inloggen op site en app: Je gebruikt hetzelfde account voor de site en de app. Je logt dus op dezelfde manier in. Lees de Boekenapp FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Meer over de app

Nog meer redenen om lid te worden van Hebban:


Log in of maak een gratis account aan

of lees verder...