Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van De Engelse brieven van Tsafrira Levy wil je weten waar die plaats is en wat het verhaal achter de bewoners van het huis is. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt er meer over weten.
In De Engelse brieven van Tsafrira Levy gaat de hoofdpersoon op zoek naar haar echte ouders nadat ze heeft ontdekt dat haar ouders haar echte ouders niet zijn. De gevoelens die zij heeft, kunnen herkenbaar zijn voor diegenen die ook niet zijn opgegroeid bij hun biologische ouders en die pas laat hebben ontdekt dat zijn ouders niet zijn ouders zijn. Het gevoel van iets missen, dat er iets niet klopt, de geheimzinnigheid, karaktertrekken die niet overeen komen, uiterlijk dat afwijkt van de ouders en zo meer.
De Engelse brieven van Tsafrira Levy is bekeken vanuit vier personen; de hoofdpersoon en nog drie personen die belangrijk zijn voor de hoofdpersoon. Ieder blijkt zo zijn eigen verhaal te hebben. Toch was het misschien ook leuk geweest als het verhaal van nog een paar kanten, vanuit andere ook belangrijke personen was bekeken, maar dan was het wel een heel erg dik boek geworden en het is nog maar de vraag of ze iets extra's hadden toegevoegd omdat in de vier perspectieven al zoveel wordt vertelt.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/11/de-engelse-brieven-tsafrira-levy_7.html

Reacties op: Hoe brieven uit het verleden een leven op zijn kop kunnen zetten

4
De Engelse brieven - Tsafrira Levy
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,50 Bestel het e-book € 8,50
E-book prijsvergelijker