Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van De verloren soldaten van Liz Trenow krijg je een rustgevend gevoel ondanks de donkere wolken die boven het veld met klaprozen hangen. Het gezicht van de vrouw is niet goed zichtbaar waardoor je ook niet meteen een beeld krijgt van de gemoedstoestand van de vrouw. Is ze verdrietig of is ze weemoedig? De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten wat ermee bedoeld wordt.
De verloren soldaten van Liz Trenow speelt zich vlak na de Eerste Wereldoorlog af en belicht drie vrouwen die ieder om hun eigen redenen een, op het eerste gezicht, nog al lugubere tour maken. Een tour wat laat zien dat geld verdienen met overledenen niets nieuws is, maar dat minstens een eeuw geleden, naar het schijnt, ook al gewoon was. Het verhaal begint dan ook met een tegen- en een voorstander voor die tour. Beide personen begrijp je en zet je aan het denken.
Het verhaal draait om drie totaal verschillende vrouwen die ieder zo hun eigen verhalen, hun eigen geheimen en hun eigen redenen hebben om af te reizen naar België om op zoek te gaan naar het graf van hun zoon, broer en man, maar is er wel een graf of zouden ze nog in leven zijn?

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/08/de-verloren-soldaten-liz-trenow.html .

Reacties op: Zouden ze vinden wat ze zoeken?

13
De verloren soldaten - Liz Trenow
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker