Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Donker verlangen van Thea Christina van Dijk wil je weten wie die man is, wat zijn achtergrond is. Bij de titel krijg je al meteen het gevoel dat je een romantisch boek gaat lezen. Het is een titel dat nieuwsgierig maakt.
Meteen vanaf de eerste bladzijde van Donker verlangen van Thea Christina van Dijk wordt je meegezogen in het verhaal. Het is een verhaal dat je niet meer los laat als je er eenmaal in bent begonnen. Als je het boek uit hebt ga je bepaalde mensen als Claire en haar vriendinnen missen. Je hebt ze in je hart gesloten net zoals de meeste plaatsen waar het verhaal zich afspeelt. Het verhaal is op een haast filmische manier geschreven. Je hebt het gevoel dat je erbij bent, dat je het allemaal naast de hoofdpersoon mee maakt, zo beeldend is het geschreven.
Donker verlangen van Thea Christina van Dijk is een verhaal over een vrouw die eerst nog probeert om haar liefde voor een patient te onderdrukken omdat ze getrouwd is, maar gaandeweg krijgt de liefde voor de Zulu man zoveel macht, dat het steeds moeilijker wordt om te onderdrukken en ze er meer en meer aan toegeeft.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/10/donker-verlangen-thea-christina-van-dijk.html .

Reacties op: Hoe machtig en complex een liefde kan zijn

2
Donker Verlangen - Thea Christina van Dijk
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,25 Bestel het e-book € 8,99
E-book prijsvergelijker