Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Multiculti Nederland raakt politiek correct de weg kwijt van Henk Eefting verlang je weer even naar de lente, dat de tulpen en andere bloemen weer bloeien. Je ziet de vrouw genieten van de bloemen die van oorsprong misschien wel uit het land komt waar haar familie oorspronkelijk vandaan komt. De titel spreekt voor zichzelf, je hebt al een idee waar het boek over zal gaan.
In Multiculti Nederland raakt politiek de weg kwijt van Henk Eefting heeft de auteur harde kritieken op de politiek, hij laat zien wat er allemaal mis is in Nederland en hoe dat verbeterd kan worden. Het zijn duidelijk geen aannames of verzinsels, maar keiharde feiten over hoe Nederland ervoor staat en waar de politiek in te kort is geschoten en nog steeds te kort schiet. Het zijn confronterende feiten.
De auteur laat onder andere zien hoe de groene agenda de burger de strot ingeduwd wordt, wat de kosten zijn om een gemiddeld rijtjeshuis energie neutraal te maken, wie voor de kosten opdraaien en hoe men de mensen wil dwingen om van het gas af te gaan. De auteur komt met feiten via bronnen hoe het klimaat ook kan veranderen, maar ook hoe onhaalbaar veel doelen zijn en dat gas niet zo slecht is als men de Nederlanders wil doen geloven.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/10/multiculti-nederland-raakt-politiek-de.html .

Reacties op: Wat er allemaal mis is in Nederland

1
Multiculti Nederland raakt politiek correct de weg kwijt - Henk Eefting
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95
E-book prijsvergelijker