Advertentie

Bij het zien van de mooie cover van Vlinderleeuw van Pytr voel je de nieuwsgierigheid van de auteur naar zijn hond toe. Je ziet hem denken van wat zijn hond nu weer heeft gezien. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt er meer over weten. De titel komt een paar keer terug in de gedichten zoals bijvoorbeeld in 'De aard van de vlinderleeuw'.
In Vlinderleeuw van Pytr gaan de gedichten over het leven, de liefde, relaties en af en toe over dieren. De auteur weet je soms aan het lachen te maken in zijn gedichten zoals bijvoorbeeld aan het eind van het gedicht in 'Als de lente is gekomen', dat hij vanuit een dier heeft geschreven. Hij heeft zich heel erg goed weten in te leven. Voor lezers met zo'n dier kan het heel erg herkenbaar zijn en zijn ze voor nu misschien wel even blij dat het nog geen lente is. ;)
Je krijgt door gedichten als 'Er zijn van die dagen..' en 'Lucht' het gevoel dat het leven van de auteur niet altijd over rozen is gegaan, dat hij het een en ander heeft meegemaakt. Je voelt daarin heel erg goed zijn emoties, hij heeft dat goed weten te verwoorden.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/11/vlinderleeuw-pytr.html .

Reacties op: Gedichten die je raken

1
Vlinderleeuw - Pytr
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker