Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Vlucht in de duisternis van Arthur Schnitzler wil je weten waar de auteur aan denkt, of het wel goed met hem gaat, want je krijgt het gevoel dat het niet helemaal goed met hem gaat, hij ziet er wat verward uit. De titel, die pas tegen het eind duidelijk wordt, maakt nieuwsgierig. Je wilt weten wat het daglicht niet mag zien.
Vlucht in de duisternis van Arthur Schnitzler is het laatste boek dat de auteur heeft geschreven. Aan het eind vertelt de vertaler, Jef Rademaker, meer over het verhaal achter het boek en over Arthur Schnitzler. Ook geeft hij zijn mening over of je zijn werk nog wel zou mogen lezen vanwege hoe Arthur Schnitzler in zijn tijd in het leven stond. Gelukkig heeft Jef Rademaker zich nergens wat van aangetrokken en dit boek vertaald ondanks dat het in de huidige tijd eigenlijk niet meer zou kunnen, want dit boek verdient het om gelezen te worden.
Vlucht in de duisternis van Arthur Schnitzler is een aangrijpend verhaal over een man die heel erg achterdochtig kan zijn, in zijn slechte dagen aan waanzin leidt, hij kan heel snel van gevoelens wisselen en is een echte hypochonder.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/09/vlucht-in-de-duisternis-arthur.html .

Reacties op: Een aangrijpend, indringend, duister verhaal

3
Vlucht in de duisternis - Arthur Schnitzler
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,95
E-book prijsvergelijker