Advertentie

Het verhaal begint met Dien-Lien Huang in Vietnam. Die is opgegroeid met veel honger en gebrek aan geld. Ze heeft zich voorgenomen om haar familie te helpen. En gaat werken en komt via haar werk met Rudy van Daele in contact. En vind in eerste instantie haar geluk bij hem , maar wordt door haar familie verbannen als ze met hem verder gaat. Jaren later vind ze haar geluk in Mechelen , België met de garagehouder Vince waar ze mee trouwt.
Na een stapavond en stomdronken kom Jules Hertogs een lijk tegen van een naakte vrouw . Het team moordzaken van hoofdinspecteur Rani Diaz moeten deze moord onderzoeken en oplossen. Tijdens deze case krijgen ze met nog een gruwelijke moord te maken wat veel stress opleverd. En thuis heeft Rani Diaz ook nog met haar puberende zusje Romy te maken en wordt ze in haar tuin aangevallen door een ontkende persoon.
Al deze feiten maken elk hoofdstuk spannender en trekt je vervolgens in het verhaal in wat je moeilijk weglegd en loslaat en je denkt het te weten maar je wordt heen weer geslingerd.
Echt een krachtig verhaal door Sterre Carron die altijd veel tijd in haar research steekt en elke keer de lezer in spanning houd.

Reacties op: Sterre Carron houd je in de ban.

47
Satya - Sterre Carron
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,95 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker